Yumes 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2012 Witajcie, Do zaoferowania mam rozwinięty, zarobkowy serwis rozrywkowy www.Bestek.pl. Jest to serwis typu kwejk - zbiór obrazków z ciekawymi, śmiesznymi obrazkami z sieci. Serwis ma unikalny przygotowany styl, który nie przypomina popularnych serwisów z tej kategorii, co dla użytkowników jest zupełnie czymś nowym a z tym wiąże się większe zainteresowanie serwisem, co oczywiście można zauważyć w statystykach podanych na aukcji (link podany niżej) Link do aukcji: http://allegro.pl/serwis-rozrywkowy-dobre-zarobki-statystyki-i2804630604.html?source=oo Ruch głównie pochodzi z facebooka, wszystkie statystyki jak i informacje są zawarte w opisie na allegro. Inne pytania proszę kierować pod kontakt@bestek.pl (kontakt telefoniczny także możliwy po wstępnym kontakcie mailowym) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2012 Już Ci aukcję usunięto : ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2012 Serwis ma unikalny przygotowany styl, który nie przypomina popularnych serwisów z tej kategorii Nie gdzie tam, przecież identyczny styl jest w darmowym skrypcie TenTego v2. Ale co tam, lepiej napisać unikalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2012 (edytowany) Ten też unikalny http://nicefun.pl/ Aukcja zablokowana pewni z powodu podbijania ceny. Nie wiem, czy istnieją tacy idioci, by kłaść za to ponad 1k A propos to przecież ten tentego :> Edytowano Listopad 20, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yumes 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2012 Aukcje usunęli z powodu braku informacji dotyczących płatności i braku danych kontaktowych. Tak, źle napisałem nie unikalny styl lecz wyróżniający się od szczególnych klonów Kwejka, czego jest masa. Mój błąd, poprawie się z tym... Jeszcze jedno... czemu nazywasz idiotami potencjalnych kupców? Cena nie była podbijana, źle myślisz. Strona którą, oferuje jest warta więcej niż te Twoje dwa projekty które masz w stopce "forum i Najsy" - jak taka opinia, to ja także sobie pozwolę taką opinie wyznaczyć. Popatrz na liczbę udostępnień do obrazków na Bestek a Najsy, czy aktywność fanpaga strony bo zapewne jest kilkukrotnie większa od większości klonów kwejka i tego podobnych. Inteligentny człowieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach