tomiskym 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2012 (edytowany) W poniedziałek mamy kolokwium. Ktoś radzi sobie z zapytaniami zagnieżdżonymi? Mój sql server wypisuje mi błąd... 1. W tabeli wyników wyborczych podane są głosy na poszczególne partie (w poszczególnych miastach, a miasta są w województwach). Jaka jest średnia głosów na partię X w województwie Śląskim 2.Wyświetl partie, u których głosy są poniżej progu wyborczego (*0.05). 3.Studenci studiują, z każdego egzaminu mają ocenę (co najmniej jedną). Studenci są w określonej grupie. W których grupach co najmniej ¼ nie zdała w pierwszym terminie Z góry dziękuję za pomoc! Edytowano Listopad 17, 2012 przez tomiskym (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiskym 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2012 Według mojego wykładowcy chyba tak^^.... Tabela Głosy: GlosNr Partia Miasto Województwo Tabela Oceny: NrStudenta Grupa Ocena Termin Przedmiot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach