plissken 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2012 Witajcie, Mam teraz dedyka za ktorego place 200pln miesiecznie i mam 5TB ruchu sieciowego. Może jesteście w stanie polecić mi coś w podobnej grupie cenowej ale z wieksza przepustowoscia ? Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2012 Witam, Dobrze by było napisać jaka specyfikacja jest tego serwera, bo na podstawie tylko tych informacji to równie dobrze można zaoferować Pentium I z pakietem 100TB co raczej Cię nie zainteresuje. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2012 Ojoj, lepiej uważajcie, bo będą chętni na P1 z 100TB transferu za 200zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2012 nie no myślę że p1 to już nie... przecież to by statycznej treści nie utrzymało z taką prędkością żeby 100TB przerzucić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2012 przy torrentach atom 1,2 ghz jak najtańszy kimsufi i daje radę. Mam 2 te najmniejsze i nikt nie narzeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lord101 18 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2012 slaskdatacenter.pl sprawdź tu, mają większe rurki i duży limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2012 Trochę drożej ale: http://www.100tb.eu/ 100Mbit / nielimitowany transfer za około 300zł / mc Raczej bez lepszych specyfikacji trudno tutaj coś dobrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2012 Witam, Wiecej przepustowosci tzn np 5TB na porcie Gbit czy wiecej trnsferu 10tb na 100mbit? Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach