matizimny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2012 Witam Serdecznie! Poszukuje serwer vps z pakietem zabezpieczeń dos.To znaczy aby maszyna wytrzymywała ataki około 1.5Gbps.Nasz maszynie będzie stał tylko serwer ts3. Koszt 100zł jak narazie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2012 ten budżet to za 1 dzień posiadania VPS-a? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matizimny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2012 nie na miesiąc,jak by było coś za 150zł też proszę napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2012 http://hosteam.pl bądź http://vihost.pl Powinno być okej, myśle że każda z tych firm ma coś ciekawego do zainteresowania. Pamiętaj że dobrze zabezpieczony vps to tylko 10% reszta należy już do dostawczy tego vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oskar Ratter 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2012 Witam Serdecznie! Poszukuje serwer vps z pakietem zabezpieczeń dos.To znaczy aby maszyna wytrzymywała ataki około 1.5Gbps.Nasz maszynie będzie stał tylko serwer ts3. Koszt 100zł jak narazie. Chodzi o ataki DOS czy ataki DDOS ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2012 Może coś z oferty www.sldc.pl lub www.ovh.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matizimny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2012 chodzi mi o taki DDoS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nmar 9 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2012 (edytowany) http://globotech.net/vps-ddos-features.php Edytowano Listopad 17, 2012 przez Nmar (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matizimny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2012 są jeszcze jakieś firmy, bardziej mnie interesują w Polskiej lokalizacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2012 (edytowany) hymm nie spotkałem jeszcze oferty z zabezpieczeniem przed DDoS. moim zdaniem nie ma zabezpieczenia, które uchroni cię w 100 % przed intruzami. Edytowano Listopad 18, 2012 przez lou. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2012 100% nigdy nie ma, ale czasem opłaca się kupić hardware'owego firewalla, ulokować za nim kilkanaście (kilkadziesiąt?) VPS'ow i sprzedawać dla klientów o specjalnych wymaganiach . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sixwishlist.com Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2012 Parametry VPS-a? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2012 100% nigdy nie ma, ale czasem opłaca się kupić hardware'owego firewalla, ulokować za nim kilkanaście (kilkadziesiąt?) VPS'ow i sprzedawać dla klientów o specjalnych wymaganiach . Czy ja wiem, sprzętowy firewall, rura 10G, do tego ryzyko utylizacji całego portu i spora faktura od operatora, na której pokrycie pewnie trzeba by z kilkaset VPSów sprzedać No i internet ma to do siebie, że w miarę zbrojenia skala ataków rośnie Parametry VPS-a? jakiego nie dasz wystarczy, ważne byś odfiltrował ten ruch tylko serwer ts3. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2012 Czy ja wiem, sprzętowy firewall, rura 10G, do tego ryzyko utylizacji całego portu i spora faktura od operatora, na której pokrycie pewnie trzeba by z kilkaset VPSów sprzedać I dlatego właśnie koszt VPS'a z fizycznym firewallem jest taki, jaki jest . Tak jak mówię - różni klienci mają różne wymagania. Oferty dobiera się raczej pod nich więc jeżeli są zapytania o vpsy z firewallem to czemu nie, cena 4x droższa i wio . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach