Liblias 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 Witam potrzebuje resellerka tak 4-6gb pojemnosci 20-40gb transfer/msc najwazniejsza jest u mnie szybkosc a przedewszystkim wysoki uptime. fajnie by bylo gdyby serwer byl w Polsce ostatecznie europa , USA odpada moze ktos ma propozycje ciekawe ?? musi miec jak najmniej awarii i super ping:) mysle nad avx.pl badz easyisp.pl ? moze e9.pl ? pozdrawiam Łukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 Gdzie w ofercie AVX i easyISP są resellery? Ile masz na to kasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 Wymienieni przez Ciebie dostawcy (AVX i EASY) nie oferuja resellerow. Zatem trudno jest Ci pomoc w wyborze jednego z tych 2 dostawcow skoro nie oferuja oni resellerow Jesli nei musi byc reseller to ja polecam avx.pl - dobra obsluga, brak awarii, easyisp nie uzywalem wiec nie skomentuje. Jesli zas szukasz resellera to mam od ok. roku w www.fc.pl i nie mam wiekszych problemow - moze zobacz ich oferte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liblias 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 ok a co jeszcze byscie proponowali ???? no tak chcialbym konto do 50zl/msc nie duzy resellerek ps. czy avx.pl dobre jest ???? nie maja czesto awarii albo zamulonego servera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 AVX polecam, ale kolejny raz piszę, że NIE OFERUJĄ resellerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liblias 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 a czy ktos ma zaoferowac resellera 1gb pojemnosc , 20 gb traffic miesiecznie i oplate okolo 100zl / kwartal ?? w polskim data center .... szybki i wysoki uptime ?? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 W gre wchodzi tylko DC w polsce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2006 szybki i wysoki uptime ?? szybki uptime to ciezklo bedzie znalezc ale zrezygnowalbum z wymogu ze tylko dc w Polske - niemcy maja niskie pingi , jest taniej itd, etc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach