hellas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 (edytowany) Witam, chcę zarejestrować domenę .eu na home.pl akurat jest promocja trzy domeny .eu za darmo. I teraz mam pytania, czy po roku czasu będę musiał przedłużać tą domenę? Czy na spokojnie po jakimś czasie będę mógł przetransferować domenę do innego usługodawcy? regulamin : http://home.pl/promo...adres/regulamin Edytowano Listopad 15, 2012 przez hellas (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 Naprawdę samemu tak ciężko przeczytać ze zrozumieniem regulamin, do którego link wkleiłeś? PS. §5, p. 16 odpowiada na Twoje pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 rozumieć mam, że będę musiał zapłacić za transfer domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 Naprawdę samemu tak ciężko przeczytać ze zrozumieniem regulamin, do którego link wkleiłeś? To nowe pokolenie -> TLDR. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vretch 3 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 @nrm: śmiem się nie zgodzić - starsze pokolenia mają dokładnie to samo, po prostu naród nam głupieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 Jak wół napisane, a i tak się dopytuje. Jesus. Temu w PL jest taki burdel, a nie państwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach