jensej 2 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2012 Ogólnie planuję przeinstalować system i teraz chciałbym zainstalować na nim antywirusa. Nie koniecznie musi być on darmowy, ale w rozsądnej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver 12 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2012 Jeżeli planujesz instalować windows 8 to zapomnij o avast. Ten antywirus tak szkodzi systemowi, że co chwile wywala błędy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2012 lepiej 7 czy 8 instalować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2012 W Ostatnim teście AV Bitdefender 2013 zajął 1 miejsce 2 był kaspersky 2013, z tych 2 bym wybierał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2012 Ja polecam Norton Internet Security 2013. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2012 Norton Internet Security 2013 albo najnowszy ESET. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2012 lepiej 7 czy 8 instalować? To na co masz licencję. Ja osobiście wolę Seven. Jeśli chodzi o antywirus, mogę polecić KIS, w najnowszej wersji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dannix 45 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2012 (edytowany) z darmowych polecam avira http://www.avira.com...-free-antivirus Edytowano Listopad 14, 2012 przez dannix (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2012 Norton albo Kaspersky, pozostałe to ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2012 Kaspersky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2012 (edytowany) Zobacz Comodo - instaluje zawsze na XP/7 (o ile coś instaluje ) - lekki, nie zamula systemu Avasta ci odradzę na każdym systemie - kiedyś na świeżej instalacji XP stwierdził że mój system to jeden wielki wirus i zaczął mi kasować połowę systemu - po kliknięciu zaloguj... Błędy Edytowano Listopad 14, 2012 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxuploadpl 1 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 Mam Windows 7 64bit oraz Avasta i żadnych problemów nie stwierdziłem. Pamiętaj o konfiguracji antywirusa, bo ma upierdliwe funkcje jak np. monitor zaufania wirtyn internetowych - ja to wyłączyłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 Ja korzystam z Win 7 64 bit + KIS i tak od dłuższego czasu, polecam. Win 8 - a po co to komu na desktopie ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 Ja mam darmowego avasta i zadowolony jestem. A co sądzicie o KIS, którego tutaj wychaczyłem, bo może by to zakupił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 Przeskanuj system czymś innym, to przestaniesz być zadowolony z avasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 Mogę ci zaproponować AVG Internet Security w cenie 55 zł brutto na rok. http://www.strefapc.net/oprogramowanie-antywirusowe/13421-AVG-Internet-Security-2012-licencja-OEM-1-stanowisko-1-rok.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 A czy przypadkiem w wersji OEM nie jest możliwe przedłużenie za rok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plomyks 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 avast tylko avast dobre po polskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 A czy przypadkiem w wersji OEM nie jest możliwe przedłużenie za rok? Jest możliwe przedłużenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 (edytowany) avast tylko avast dobre po polskie Co że jak język polski to już polski program i jest najlepszy? Nie wiem jak obecnie ale kilka lat temu to nie był nawet przeciętny a odinstalować go? Tooo już wyzwanie Co z tego że klikniesz Uninstall jak pozostają ci w systemie procesy Avasta i jakieś śmieciowe pliki w katalogach... Edit: Warto jeszcze napisać że instalacja na starszym (słabszym) komputerze to jak strzelić sobie w kolano Edytowano Listopad 15, 2012 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 Avasta nie polecam, kiedyś wpuścił mi wirusa, który zaszyfrował mi dużo dokumentów. Panda Antivirus też wpuścił wirusa. Obecnie używam Kaspersky, którego licencję dostałem od banku i jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver 12 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 Panda i norton tak mulą komputer że ... Lepiej sobie odpuść i zainwestuj w eset'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 Panda i norton tak mulą komputer że ... Lepiej sobie odpuść i zainwestuj w eset'a Nie polecał bym ESET'a może i o najmniej obciąża system, ale jeśli chodzi o wykrywalność to odstaje od czołówki. Norton muli ? miałeś go w ogóle zainstalowanego ? Obecnie mam NIS'a 2013 i jeśli chodzi o obciążenie to porównywalny do ESET'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 Ja miałem kiedyś nortona i przymulał mi jeszcze starego lapka. Co do avasta przeskanowane esetem i kaspersky i żaden niczego mi nie wykrył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2012 Zainteresuj się stajnią AVG. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach