Dareksbs 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Witam, Odkąd zmieniłem hosting mam same problemy, a mianowicie po tym jak wrzuciłem skrypt na nowy serwer wyrzuca mi ciągle błąd : Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent na starym nie było żadnego problemu, ktoś ma jakiś pomysł co może być przyczyną ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Przyczyną jest Twój skrypt, na starym hostingu zapewne było wyłączone raportowanie warningów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Swoją drogą musisz mieć bardzo ciekawie napisany skrypt.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dareksbs 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Swoją drogą musisz mieć bardzo ciekawie napisany skrypt.. Jest bardzo dobrze napisany ! Znalazłem problem, i problemem było to iż rozpoczęcie sesji miałem po kodzie HTML zamiast na samym początku całej strony... Czyli... rozpoczęcie sesji : <?php session_start(); ?> musiało być na samym początku indexu, inaczej wywalało błąd... najlepsze jest to że w progreso skrypt działa idealnie 2ap.pl IDEALNIE, hosting X błędy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Zainteresuj się jeszcze ob_start(); wstawiany przed session_start. Nie obwiniaj hostingu za to, że wyświetla błędy które ma Twój skrypt - to bzdura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dareksbs 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Zainteresuj się jeszcze ob_start(); wstawiany przed session_start. Nie obwiniaj hostingu za to, że wyświetla błędy które ma Twój skrypt - to bzdura Było , na początku ob_start(); potem session_start na końcu ob_end_flush(); Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach