Gość sixwishlist.com Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 (edytowany) Z ciekawości proszę o opinię. Dziękuję Nie mam pomysłu Edytowano Listopad 13, 2012 przez sixwishlist.com (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Do jakiego typu portali ma sluzyć ta domena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sixwishlist.com Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Coś w rodzaju zabawnych zdjęć , taki przerywnik po ciężkim dniu pracy itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Coś w rodzaju zabawnych zdjęć , taki przerywnik po ciężkim dniu pracy itp NO WAY! Ja bym postawił na tym jakiegoś bloga o komputerach, nowinkach techniczny itd. Domena też bardzo ciekawa. Śmieszne obrazki pod tą domeną to marnotrawstwo :| 500-800zł może być warta, jeśli dobrze uderzysz Moim zdaniem dużo lepiej wygląda ta domena niż wyloguj.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Wchodząc na stronę użytkownik miałby możliwość wylogowania się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sixwishlist.com Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2012 Co do ceny to się zgadzam bo taki poziom mają składane oferty. Mi bardziej zależy by na tej domenie ktoś postawił coś ciekawego. Jak ktoś składając ofertę odrobinę się rozpisze to pewnie oddam ją za grosze. A tak niech się przedłuży i leżakuje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sixwishlist.com Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Domena przekazana dla nowego własciciela i może być zabawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Rzeczywiście śmiesznie. W zasadzie otrzymaliśmy (z resztą kolejne) forum webmastersko-hostingowe. Jak już to wolałbym zobaczyć blog, o czym wspomniał Kolopik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Jednym słowem: RIP wyloguj.net. Szkoda domeny @sixwishlist.com - Było już lepiej na niej n'tego bloga dot. linuxa postawić ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sixwishlist.com Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Kiedyś miałem plan co do tej domeny jak do każdej, która posiadam. Domena została oddana bo ja nie mam czasu za wiele. To, że ktoś chce coś robić mnie to cieszy. Jak rozbuja temat tylko gratulować. Jak upadnie to trudno nie moje klocki. Podobnie było z jedną krótką domeną ja nie miałem czasu ktoś z niej korzysta i postawił witrynę do skracania linków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelmalik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Dziękuje jeszcze raz za wsparcie techniczne i domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach