lobker 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 (edytowany) Witam, Znacie jakiś program który by robil na kazdym programie, grze itd, ip z VPS?? np łącząc sie z jakims ts3 było ip mojego vps lub innego proxy. z góry dzięki. Edytowano Listopad 13, 2012 przez lobker (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 postaw sobie vpn Wysłane z mojego GT-I9100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lobker 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Windows. Na vps jest Debian 6 32. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Polecam ci PPTP i pamiętaj że nie na wszystkich OpenVZ odpalisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vretch 3 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2012 Co do OpenVPN na OpenVZ - chyba coraz więcej firm nie widzi problemu w udostępneniu TUN, w niektórych jest nawet domyślnie dostępny. Działam tak bez problemu na vihost.pl (od dłuższego czasu) i na buyvm.net (od jakiejś godziny ; )). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach