manteo 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Witam ,mam do sprzedania domenę embank.net.pl. Jej dużą zaletą jest to, że wymawia się ją tak samo jak funkcjonującą domenę mbanku (mbank.net.pl). Dla osoby umiejącej dobrze to wykorzystać może przynieść wiele korzyści. Oferty lub pytania można kierować na mój e-mail: px24@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 hAHAHAHA To jeszcze zarezerwuj wupe.pl oraz iengie.pl ^&^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Dla osoby umiejącej dobrze to wykorzystać może przynieść wiele korzyści. Np za pomocą phishingu.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2012 Matko boska naprawde facepalm. Przecież to nie ma żadnej wartości. Szkoda mi nawet dać 9,90zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edomainer 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2012 Domena posiada małą moc linków. Chyba, że zobaczę statystyki wejść na stronę. To może coś będzie warta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach