zoozool 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2012 Witajcie Szukam serwera VPS z dowolną lokalizacją, z najlepiej nie ograniczonym transferem Wymagania windows (PL czcionki) miesięczne koszty ok ~ 100zł Aktualnie korzystam z Intel Core 2 Quad Q6600 2,40 GHz RAM 1 GB Koszt 29$ ale wiadomo wolałbym wspierać polskie firmy Będe na nim uruchamiał różne SEO softy,(Scrapebox np) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2012 Patrzyłeś na Exone? Wprowadziłem do kalkulatora VPS twoją konfigurację sprzętową (2,5 GHz akurat, 1GB) + 50gb dysk, 100gb transfer miesięczny i Windows Seven Proffesional (jest również Server 2008 PL i XP) i koszty miesięczne wynoszą 96 zł miesięcznie. Mogę Ci polecić osobiście tą firme. Szybka odpowiedź supportu, odkąd ja korzystam nie natrafiłem na żadną awarię. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2012 100 gb to za malo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2012 Zawsze możesz zwiększyć. Tylko już wtedy będą się koszty zwiększać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach