SevenSoft 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 (edytowany) Cześć, w styczniu kończy mi się hosting w linuxpl, i na tą chwilę nie będę przedłużał konta z kilku powodów... chosting działa naprawdę ok ale kilku rzeczy mi tam brakuje. Poszukuję konta conajmniej jak W5G - http://linuxpl.com/K...B_f_2_pakiet_21 choć 15GB wystarczy od biedy Mile widziany DirectAdmin (przyzwyczajenie) - choć się nie upieram jak będą spełnione pozostałe opcje Czego wymagam dodatkowo: - Dodatkowo w standardzie potrzebuję SVN oraz Git choć bardziej zależy mi na Git stare projekty siedzą tylko na SVN więc się na SVN nie upieram Super jak by Git nie miał ograniczeń w ilości repo oraz w pojemności - ograniceniem była by pojemność konta. - już bajer ale coraz bardziej wykożystuję bazę MySQL Percona więc mile widziane - tak jak w linuxpl ssh bardzo mi ułatwia życie więc raczej niezbędne Szukam teraz firm, aby potestować konta jak całość działą aby na ostatnią chwilę nie obudzić się z ręką w nicniku... Wymagania cena nie może być wyższa niż w linuxpl - jest to górna granica jaką mogę zapłacić a są tańsze oferty ale czekam na propozycję. Sam oczywiście też dędę szukał dalej Pozdrawiam Piotrek Edytowano Listopad 11, 2012 przez SevenSoft (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 http://mydevil.net Zerknij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SevenSoft 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 (edytowany) http://mydevil.net Zerknij Widziałem i chyba jest to mój faworyt, jedyne co mam obawy czy sobie poradzę z brakiem panelu tylko wszystko z palca, dość spodo mam namieszane na serwerze no ale .... Szkoda tylko, że Repozytoria mają ograniczone pojemności Edytowano Listopad 11, 2012 przez SevenSoft (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Dasz sobie radę, bo ich system jest bardzo intuicyjny i tak naprawdę prosty. Hosting działa szybko, masz SSH do bardziej zaawansowanych spraw niż na sharedzie. Polecam jeżeli nie potrzebujesz VPS, a taki lepszy shared, czy po prostu shell. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SevenSoft 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 (edytowany) Dzieki, wiec jak bralem pod uwage wlasnie glownie mydevil to chyba tak zostanie jesli go polecacie. Zobacze jak testy wyjda ale nie powinno byc problemow, zaczne powoli przenosic zawartosc konta na ich serwery. Dzieki wielkie za pomoc! Edytowano Listopad 11, 2012 przez SevenSoft (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2012 Nawet ostatnio uruchamiałem różne softy na node.js i naprawdę płynnie, szybko i bezboleśnie to działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2012 Rzuć okiem jeszcze na MegiTeam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SevenSoft 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2012 Megi przegladalem maja mase fajnych rzeczy ale cena ;( Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach