PanLinux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Witam chciałbym zrobić domową siec tylko nie wiem jak się do tego zabrać, otóż 2 PC są podłączone do Rutera ( TP Link Model: TD-8840T ) i chciałbym żebym mógł się wymieniać bez problemowo z 2 pc danymi jak i żeby działał program " wizualny nadzór " . Macie jakieś poradniki jak to zrobić?, albo mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak to zrobić? z góry dziękuję za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Ale z czym konkretniej masz problem? Do portu WAN włóż swoje wyjście na świat, a do LAN podepnij te komputery Ale z czym konkretniej masz problem? Do portu WAN włóż swoje wyjście na świat, a do LAN podepnij te komputery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Może to Ci pomoże: http://en.kioskea.net/contents/configuration-reseau/creer-reseau-local.php3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PanLinux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 aha rozumiem bo myślałem, że coś trzeba w ruterze ustawiać itp. A jak z tym programem " wizualny nadzór " bo coś nie widzi mojego 2 PC : ( trzeba wyłączyć zaporę sieciową ? i coś jeszcze czy ona tylko wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Dodaj wyjątek do FW lub wyłącz i sprawdź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach