amed 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Witam Mam do sprzedania serwer KS R-16G z 3 miesięczną opłatą dzierżawy. Data utworzenia: 2012-11-10 + 3 miesiące Dane: http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/kimsufi.xml Nowy kosztuje 196,79 x 3 = 590,37 , ja sprzedam za 550. Zależy mi na czasie. Chętnych proszę o PW. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 (edytowany) Nie wspieram działania forum webhostingtalk.pl Edytowano Styczeń 15, 2013 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amed 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Czytanie ze zrozumieniem u kolejnej osoby się kłania. Serwer kosztuje 196,79 PLN za miesiąc / 30 dni = ~6,55PL, serwer został opłacony z góry na 3 miesiące. Dając upust 40zł zyskuje ktoś 6 dni darmowego dydyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 No to faktycznie okazja , zapewne kolejka do Ciebie jak przed otwarciem kolejnej biedronki się zrobiła ^^ Sprzęt "używany" czyli daj rabat ~30% wtedy będzie to okazja a tak to nie licz że to opchniesz przy tak astronomicznej zniżce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 No to rzeczywiście aż dziw bierze, że jeszcze nikt się nie zgłosił po tą zacną ofertę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amed 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Panowie, to nie jest wyprzedaż hurtowa, kupiłem owy serwer, jednak nie jest on mi jednak potrzebny. Nie chcę być mocno stratny, a jeżeli ktoś chce kupić serwer, to może na takowej okazji kilka złotych zaoszczędzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Aukcję allegro wystawiasz tak ? jakiś SS z potwierdzeniem posiadania serwera by się przydał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Panowie, to nie jest wyprzedaż hurtowa, kupiłem owy serwer, jednak nie jest on mi jednak potrzebny. Nie chcę być mocno stratny, a jeżeli ktoś chce kupić serwer, to może na takowej okazji kilka złotych zaoszczędzić. Zauważ ze dochodzi jeszcze czas na cesje serwera, wiec te kilka dni zejdzie i w sumie sie okaze ze ktos zyska 2-3 dni a ma towar "z odzysku" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amed 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Ja powiem tak, nie znam się na tym. Nie chcę ubić jakiegoś interesu na tym serwerze a tylko go sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Aukcję allegro wystawisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amed 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 (edytowany) Mogę wystawić Scr z panelu serwera http://i.imgur.com/yLtAe.png?1?6018 Edytowano Listopad 11, 2012 przez amed (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amed 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2012 Można zamknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach