Pan Serwera 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 Witam, mam do was prośbę zauważyłem że na tym forum dużo osób się na tym zna a wiec chodzi mi o: - potrzebuje jakis skrypt kontaktowy do tego VPS. - Jakiś sklepik na forum Counter-Strike. - Jakaś dobra skórka i tania skórka. Dzięki i czekam na odpowiedź. Z góry dziękuje Pozdrawiam, Pan Serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 ad1. kess.snug.pl/?sid=10&pid=17, VPS jaki ? Jakie przeznaczenie, jakie przybliżone zużycie ? ad2. shop.rzeznia.eu/index.php?id=info ad3. Dobra czy tania ? Do jakiego systemu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Serwera 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 Dobra, systemu jeszcze nie wybrałem dopiero będe zaczynał co byś poradzil. Przybliżone zużycie 3-5G Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 ad1. Na forum z darmowych MyBB, a płatnych IPB. ad2. Ale zużycie czego ? RAM, dysku, łącza ? 3-5G Giga czego ? Jakiej jednostki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Serwera 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 Ram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 To jeszcze podaj przybliżony : transfer, moc procesora, pojemność dysku, lokalizacja(Polska v zagranica), czy chcesz z panelem typy DirectAdmin czy tez bez, i oczywiscie budżet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Serwera 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Ta z panelem... Ale ja jeszcze nei wiem jkai transfer,moc, poj dysk. Lokalizacja to będzie Polska. Ja dopiero będę to robił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 To może przewidywane obciążenie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
U P T M PL 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Dokładnie. Bez tego ani rusz! Ja proponowałbym najpierw mniejszy wziąć, a potem zawsze można przedłużyć, gdy będą dochody i większe potrzeby Ps. Nie wiem, czy przypadkiem nie trzeba będzie licencji na DirectAdmin kupić. Ale to chyba tylko przy dedykowanych tak jest. Nie wiem, musisz poczytać o tym. A czasami firmy dają za darmo licencję od razu. Ja osobiście polecam firmy: 1. Biznes-Host.pl (najlepiej) 2. Freecast.pl (dobrze, tanio, mniej solidnie*). * co do tego mniej solidnie - od jutra (12.11.2012) zmienia się właściciel Freecast, więc może będzie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach