lou. 11 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2012 Witam. Dziś mam pytanie w troche innej tematyce. Czy w sklepch Żabka można wykonać normalny przelew na konto bankowe. Pytam ponieważ nie mam konta w banku a chciał bym normalnie płacić na serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2012 Zależy gdzie, musisz zapytać. U mnie są 2 Żabki i tylko 1 pozwala na opłacanie rachunku czy nawet wybrać gotówkę z terminala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2012 Najlepiej iść do banku w którym firma ma konto. Nie płaci się za wpłatę i szybko jest księgowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2012 Rozumiem. Byłem w kilku bankach i chcieli 10 zl od operacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2012 Zawsze możesz na poczcie zapłacić nawet jeśli nie da rady w żabce. Zazwyczaj opłata wynosi 2,50 zł za jeden przelew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2012 A w jakim terminie dochodzą przelewy z poczty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2012 Teoretycznie w ciągu 2-5 dni. Ale z doświadczenia wiem że prawie zawsze są to 2 dni od terminu wysłania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2012 Ok. Zapytam w żabce, jak coś to pokombinuje z tymi płatnościami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2012 Systemy płatności typu payu czasami mają opcję wydrukowania rachunku do zapłacenia w żabce. (forma płatności zapłać w żabce) Załóż sobie konto np w Syncu czy mBanku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach