taugusto 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Witam, Czy oprocz home.pl znajdę gdzieś miejsce na e-mail "w cenie" domeny ? Wiem ze to umowne ze względu na cenę, ale może gdzieś takie coś jest zbliżone lub równe cenie samej domeny. Chodzi o .com/.org/.net pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 gdziekolwiek i google apps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sixwishlist.com Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Kup domenę w ovh , załóż konto w google apps. Takie rozwiązanie da tobie opcje trzymania poczty w google we własnej domenie a stronę internetową postawisz gdzie chcesz. Dodatkowo skorzystaj z obsługi dns Rage4 . Jak masz problemy z ustawieniem usługi daj mi znać, ustawie wszystko łącznie z serwerami dns. Oczywiście pomogę bezpłatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Z dwojga złego ja np. wolę outlook.com : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Z dwojga złego ja np. wolę outlook.com : ) Miłosz, weź daj już spokój... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Miłosz, weź daj już spokój... A co, że bomba i super? Że dla dobra ludzkości to wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoel 9 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Dodatkowo skorzystaj z obsługi dns Rage4 Albo Cloudflare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progreso.pl 94 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2012 http://progreso.pl/domeny/serwer/ - można mieć trochę więcej niż konto e-mail w cenie domeny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach