Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 (edytowany) tak dla informacji tylko , az daje 50 zł na dowolne usługi : > jak ktoś chce domenkę zamówić powiedzmy testowo to idealna okazja Edytowano Listopad 8, 2012 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Nawet, gdyby dawali i 500zł na usługi, to bym u nich nic nie wziął... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Nawet, gdyby dawali i 500zł na usługi, to bym u nich nic nie wziął... Masz pomysł nie wiesz czy będzie rentowny , starasz się ograniczać koszta , nie widzę przeszkód aby domenę .com przykładowo zamówić za free ? Przecież jeżeli biznes wypali to te 100 zł będziesz miał na opłacenie lub przeniesienie do innego operatora. Hosting mają tragiczny ale domeny są normalne bo co z nimi może być nie tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Widzę, że wątek wydzielony - zatem o jaką firmę chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 AZ ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Fakt, jest w pierwszym poście, ale niekoniecznie wynika to na nazwę firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Bo nie chcę im dodatkowego darmowego linka dawać : P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 glanpolnet jak mam pomysł i go realizuję, to idzie na niego o wiele więcej niż 100zł... a oszczędzać bym nie oszczędzał w taki sposób, w dodatku w takiej firmie... bo tu mi przede wszystkim o tego "prowajdera" chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Rób jak uważasz , ja stawiając miesięcznie 5-7 stron pod adwords zawsze szukam cięcia kosztów bo nie lubię niepotrzebnie kaski wydawać a te które są wartościowe to te 100 zł na przedłużenie np. w AZ się zwraca x XX , a co do samej firmy to cóż .... PLEASE BIATCH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach