lordzik112 5 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2012 Witam Piszę kolejny post i czekam na Propozycje System Operacyjny CentOS albo Linux Dane: Ram : 2-4 <-> GB Procesor 3+ <-> 2x3+ > Ghz Dysk : 100GB Łącze mini :100 <-> max xxx > Mb/s Transfer : NO Limit <KONIECZNE!! Najlepiej gdyby była możliwość przetestowania na tych Parametrach co dałem Koszt Testu niech nie przekroczy 7zł Płatność <SMS> Czekam na Propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2012 Test za 7zł SMS'em, łącze no limit.. a system CentOS lub Linux (CentOS to wcale nie jest linux, prawda?) Kiedy się nauczą ludzie, że nie istnieje coś takiego jak bez limit? Podaj ile jesteś w stanie zapłacić i jaka wirtualizacja Cie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lordzik112 5 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2012 (edytowany) W stanie jestem zapłacić 200zł + - test może być z Limitem tylko chodzi o to abym potem miał no LIMIT i nie mów że nie da się z NO LIMIT sprawdź na 1&1 LECZ NIE BIORE TAM KOLEJNE CENTOS TO PODOBNY SYSTEM DO LINUXA I JEST TEŻ DARMOWY POMYŚL ZANIM NAPISZESZ Edytowano Listopad 5, 2012 przez lordzik112 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2012 KOLEJNE CENTOS TO PODOBNY SYSTEM DO LINUXA I JEST TEŻ DARMOWY Cytat wikipedii: CentOS (Community ENTerprise Operating System) – dystrybucja Linuksa oparta na Red Hat Enterprise Linux i mająca być z nim w całości kompatybilna. W stanie jestem zapłacić 200zł + - test może być z Limitem tylko chodzi o to abym potem miał no LIMIT i nie mów że nie da się z NO LIMIT sprawdź na 1&1 LECZ NIE BIORE TAM To idź do nich, i zobacz po jakim transferze Cię wypierdzielą. Tak na marginesie - jeśli dostaniesz łącze 100Mbps, jak myślisz - jaki ruch uda Ci się osiągnąć miesięcznie? To jest Twój limit. Nie mówiąc rzecz jasna o limicie i/o dysku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2012 (edytowany) https://serv4web.pl/cart.php Zobacz, przetestuj, może akurat piszą prawdę z tym limitem @edit A ja znowu czytałem na tym forum że kupują je na francskie dane, bo dla ludzi z Francji nie ma limitów. Edytowano Listopad 5, 2012 przez bolek10 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArabSmall 118 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2012 @UP, oni sprzedają serwery dedykowane kimsufi.pl tylko drożej A kimsufi z tego co kojarzę ma 5TB (1 pakiet), a potem przycinają łącze do 10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2012 (edytowany) Jaka usługa będzie na tym VPS odpalana?( możesz mi na priw napisać) Edytowano Listopad 5, 2012 przez NO-IT (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2012 W tym wszystkim płacz jak kogoś wywalą z super-dyper-mega-cool no-limit jest rzeczą najprzyjemniejszą Bo tłumaczyć to można do usranej śmierci, ale ciemna masa wierzy że jak pisze no-limit to tak jest. Najgorsze jest to że jak znający się na rzeczy mu to próbuje wytłumaczyć to ten tego do siebie nie dopuszcza, bo napisali blabla... pewnie że napisali bo muszą złowić kolejnego jelenia, zaś internet jest jak papier i przyjmie wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach