kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2012 chyba nie zrozumiałeś przesłania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2012 a no nie zrozumiałem bo myślałem że to autor tematu jeszcze się o rabaty dobija;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2012 Witam, 256mb ram 256mb vswap 5gb miejsca 250GB transferu 72PLN netto rocznie Lokalizacja Amsterdam lub Dusseldorf. Pozdrawiam, Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strikerr 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 VRS Micro Virtual Dedicated Server with 128 MB RAM 128 MB RAM 2 GB HDD 1 IP address € 1,45 Month http://www.edis.at/en/server/linux-vserver/poland/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 Kurde dać nie dać.... a co mi tam, podzielcie się: a tak serio to myślicie że autor tematu przez równiutko miesiąc nie znalazł czegoś? Pozdrawiam Kszysiu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Despotyk 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 Witam, skynode.pl serwer vps basic za 19 zł brutto/ mc, po zużyciu transferu na 10mbit, ruch spada do 2mbit/s i jest nielimitowany, poniżej specyfikacja: PROCESOR:1 x 2.0 GHz PAMIĘĆ:256 MB POJEMNOŚĆ:15 GB ŁĄCZE:10 Mbps TRANSFER:500 GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nmar 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 (edytowany) Witam, skynode.pl serwer vps basic za 19 zł brutto/ mc, po zużyciu transferu na 10mbit, ruch spada do 2mbit/s i jest nielimitowany, poniżej specyfikacja: PROCESOR:1 x 2.0 GHz PAMIĘĆ:256 MB POJEMNOŚĆ:15 GB ŁĄCZE:10 Mbps TRANSFER:500 GB Śmieszna cena z kosmosu - 19 zł za takie nędzne parametry. W sldc masz 2x więcej ramu, w hekko za 15zł w płatności rocznej - nie mówiąc już o firmach za granicą. Edytowano Grudzień 5, 2012 przez Nmar (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 Wiesz nędzna cena to te prawie 1,5 $ , tu jest 19 zł widać im taka cena odpowiada a klient albo kupi albo nie no przecież nie ma musu. Ważne iż jest dość realna , a co byś powiedział jak było by 1 zł firma świetna ? bo vps po 1 zł ? dziś cena ip w serwerowni oscyluje 4-9 zł netto więc policz sam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 Wiesz nędzna cena to te prawie 1,5 $ , tu jest 19 zł widać im taka cena odpowiada a klient albo kupi albo nie no przecież nie ma musu. Ważne iż jest dość realna , a co byś powiedział jak było by 1 zł firma świetna ? bo vps po 1 zł ? dziś cena ip w serwerowni oscyluje 4-9 zł netto więc policz sam . Z tym że za te 4zł można już VPSa kupić (o ile można to tak nazwać ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 Jak ktoś lubi tego typu obrazki to czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 (edytowany) Z tym że za te 4zł można już VPSa kupić (o ile można to tak nazwać ) Czytałem na blogu jakimś ze były serwery vps za 4zł od jakiegoś typa od frytek tylko nie pamiętam kto to był.a jednak freecast.pl u rafała tego lolusia informacje zachłysniete z blogu pod tym adresem : http://cabana.wro.com.pl po za tym gratulacje histerycznego odkopu Edytowano Grudzień 5, 2012 przez Łukasz B. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2012 http://www.hostowisko.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2014 Podczepię się. Potrzebuje czegoś taniego, z nie polskim IP (będzie stał tam serwer VNC (rzadko korzystany) + moja stronka (linki ze zdjęciami do allegro na parę aukcji + domenka z może 50 wejść/msc) Wystarczy mi 256RAM + 1GHz + 10GB trafficu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2014 Z niepolskim IP? To czemu w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2014 Mam teraz w host1plus ale chce go wziąć na firmę, a nie wiem jak z fakturami w dolarach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2014 Tiktalik chyba jeszcze nie odwiesił oferty standard, więc OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2014 O super, ostatnio jak sprawdzałem to nie było wolnych sztuk. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach