Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2012 Witam, mam do sprzedania kilka layoutów, kilka z nich ma wiele zakładek, cena jest bardzo niska ze względu na to, że chce ich się po prostu pozbyć i potrzebuje na szybko kasy, jeżeli ktoś chce mogę wystawić na allegro nie ma problemu. Kontakt pw lub gg 1250895 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 (edytowany) Cs Nokaut Zarezerwowany Martini mods Zarezerwowany / Jednak wolny klient sie rozmyślił. ## Wszystkie layouty wolne i na sprzedaż, ZAPRASZAM Edytowano Listopad 3, 2012 przez Miłosz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 Ale z Ciebie frajer hahah http://zapodaj.net/images/a7e874f3421c1.png ten mi sprzedawałeś zakodowany z rok temu albo i lepiej hahah co za oszust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 Masz go? Nie wszystko idzie spamiętać wydawało mi się, że nie sprzedawałem, ale jeżeli masz dowód, że ci sprzedałem daj na pw a anuluje oferte tego laya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pixelith 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 ile za strzelaj.net? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 ile za strzelaj.net? 30 zł przelew GG 120615 on mi go sprzedał zakodowanego więc do mnie się zgłoś i sam będziesz go miał. dowodu nie muszę dawać bo mam go na dysku i to jest dowód. z ewentualnym nabywcą mogę pogadać i jemu pokazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2012 Ten Czarny tak? W takim wypadku Czarny jest nie aktualny do sprzedania Jeżeli jednak ktoś o chce zapraszam do WarninG'a. I sorry kolego, ale po prostu dawno to bylo i wylecialo mi z glowy ze ten projekt zostal sprzedany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2012 Handlujesz projektami i nie prowadzisz żadnej ewidencji co sprzedałeś a co nie? No pięknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2012 Strzelaj net - niebieski mam - pobrałem za free z cmsstyle Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2012 No to został udostępniony nawet także strzelaj.net powtarzam jest niedostępny ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2012 Bałbym się cokolwiek od Ciebie kupić. Potem natrafiłbym na 10 stron z takim samym szablonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2012 Strzelaj net - niebieski mam - pobrałem za free z cmsstyle Pozdrawiam! Legalnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2012 Dodatkowo fajna reakcja na udostępnienie pracy publicznie do pobrania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2012 Skoro projekt został kupiony, zapewne udostępniła to osoba która pobrała bądź po prostu oddała komuś projekt. Skoro ja sprzedałem ten projekt co napisałem @up, nie interesuje mnie to co dalej sie z nim dzieje, sprawdziłem swój dysk i znalazłem info że ten layout został sprzedany więc skasowałem go z dysku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2012 A gdyby na tutejszym forum akurat nie znalazł się nikt, kto te projekty zna lub kupił je wcześniej i faktem stałoby się, że sprzedałbyś je "na wyłączność" po raz drugi (lub n-ty)... Jeśli poprzednie dokonane przez Ciebie transakcje były "tak dawno, że wyleciało Ci z głowy", to czy takiego sprawdzenia nie powinieneś dokonać u siebie przed wystawieniem jakiejkolwiek oferty, aby być w porządku wobec wszystkich (dawnych i nowych kupujących)? Tak tylko skromna uwaga... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach