kilogram 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2012 (edytowany) Witam, jestem "szczęśliwym" posiadaczem serweru dedykowanego kimsufi 16g. Wykupiłem blok ip fail-over, i mam problem z koniguracją potrzebuję postawić 2 serwery "Ots" gdzie mają być dwa oddzielne foldery www pod innym ip. Pomoże ktoś stawiam Piwo ps: Mój system to Debian 6.0 i używam lighttpd. Pozdrawiam Edytowano Październik 31, 2012 przez kilogram (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Październik 31, 2012 (edytowany) Nie wspieram działania forum webhostingtalk.pl Edytowano Styczeń 15, 2013 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2012 Jak chcesz to pisz pw, w piatek Ci pomoge. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kilogram 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2012 To piwo to całe czy jedno na dwóch? Oczywiśćie że pół... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kilogram 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2012 (edytowany) Dowiedziałem się że trzeba zrobić virtualhosta więc zrobiłem ale pinguje ip i nic nie działa;/ <VirtualHost 5.135.23.65:80> DocumentRoot /var/wwwx <Directory /> Options FollowSymLinks AllowOverride None </Directory> <Directory /var/wwwx/> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride None Order allow,deny allow from all </Directory> ServerName wwwx </VirtualHost> Pomoże ktoś? Edytowano Listopad 1, 2012 przez kilogram (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2012 (edytowany) Nie wspieram działania forum webhostingtalk.pl Edytowano Styczeń 15, 2013 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kilogram 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2012 Ok, sam poradziłem wystarczyło dodać Aliasip Dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach