MikeJones 25 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2012 @tgx: zważajac na to, że większość firm sprzedających tanie vpsy odsprzedaje dalej jakiś większy serwer z hetznera czy ovh i upycha tam 80 vpsów to myślę, że to taki samodzielny mini-dedyk z OVH będzie "maybachem" przy nich . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Odświeżam troszkę temat. Czy możecie coś powiedzieć o działaniu tych kimsufi? Interesuje mnie szczególnie KS R-4G typowo pod strony www, bez żadnych udziwnień ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Moim skromnym zdaniem nowe kimsufi chodzą rewelacyjnie, raz mi tylko hdd padł na mks'ie, prawdopodobnie był jakiś lewy, ale po logu ze smarta wymienili w ciągu 8 minut nie czekając aż padnie całkowicie . Co do uptime'u sieci to jakoś od 4 miesięcy stoi na 100%, więc łączę również stabilne. Ogółem polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2013 Wow! Teraz to mnie rozbroili ) Czyli wkrótce nie będzie się opłacało kupywać serwera VPS bo w tej samej cenie dostaneimy dedyka Kocham takie promocje ) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bryn1u 17 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2013 Jeszcze jakby w tej cenie zmienili lokalizacje na pl to padly by chyba wszystkie firmy hostujace servery glosowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 8, 2013 Chyba lawetami by ci zmienili lokalizacje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2013 Takie pytanko ktoś wie kiedy zrobią nową ofertę na VPS w ovh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2013 Przy tych cenach pewnie będzie www | chmura | dedyk Nie wiem jak tam w ofercie sensownie można zmieścić VPSa pomiędzy tym co jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cdcd 29 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2013 nowa oferta VPS juz jest od 23-01-2013, 19:40 post z forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Pod backup kimsufi się nada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 nada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2013 Jak wybierzesz ofertę 2 dysków to na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2013 z tego co pamiętam kimsufi to kiedyś była loteria Jest cały czas, zamówiłem mKS miałem dostać celerona czy coś tego typu a dostałem atoma N2800, czyli z oferty 3x wyższej xd Więc mi tam się podoba, tylko że teraz mam całkiem dobrego procka a RAMu mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2013 A w KS R-4G można też coś lepszego dostać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2013 mam mks 2g z n2800, mialem wczesniej ks2g i byl atom 330 - wiec loteria co sie trafi Szkoda że z dyskiem i RAM-em sie raczej nie mylą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2013 A w KS R-4G można też coś lepszego dostać? Nie można. To są serwery typowo z Atomami 330, N2800. Można w 2G coś wylosować, np athlony X2 czy intele e2180, e5300 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach