RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2012 (edytowany) Nie wiedziałem czy dać ten temat tu czy w prośby dałem tu jak coś przenieście... Poszukuję starych radzieckich głośników radiotehnika s50b lub s150 Ma ktoś jeszcze z was tak stary sprzęt ? W sumie to już legenda Ilość potrzebna mi to 4 sztuki ale mozliwe że brał bym i więcej Najlepiej w jak najleprzym stanie. @up A może macie coś podobnego do tego starego niezawodnego sprzętu lub poruwnywalnie dobrego ? co byście zaproponowali ? Edytowano Październik 31, 2012 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2012 Jak znajdziesz jakieś zestawy z głośnikami Tonsila (Unitra na nich robiła) to bez zastanowienia bierz. Najlepiej brzmiące głośniki produkowane w "bloku wschodnim". No i tradycyjnie: http://so.pwn.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2012 (edytowany) Tego tonsila jest trochę ale cena też ciekawa http://tablica.pl/of...ra-ID1oYf7.html http://tablica.pl/oferta/unitra-tonsil-kolumny-altus-110-100-w-altusy-jak-nowe-ID1omLN.html#6064946f;r:;s: Nie wiedziałem że one takie drogie no ale Edytowano Październik 31, 2012 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2012 Drogie, bo akurat te są po "remontach", poza tym Tonsile są poszukiwane, za jakość trzeba niestety zapłacić. No i nawet 20-letnie zadbane Tonsile pograją pięknie jeszcze następne 2 dekady, nowe obecnie produkowane głośniki (w podobnym przedziale cenowym) zdechną po 3 latach i w życiu nie dadzą podobnej jakości dźwięku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2012 Dzięki za info prawdopodobnie się wybiorę po któreś bo radiotechniki ani jednej nie znalazłem .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2012 Tylko przed zakupem koniecznie rób odsłuch i sprawdź stan zawieszeń, pianek, membran. Zadbane są warte tych 500 zika a czasami nawet więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2012 Chłopak z Łodzi więc mam tylko 100 km tak jak będę brał to posprawdzam wszystko i właśnie brał bym te zadbane co ci pokazywałem. Dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2012 Nie ma za co. Lepiej przekaż ode mnie swoim sąsiadom i rodzinie wyrazy szczerego współczucia, bo te głośniki może na to nie wyglądają, ale potrafią narobić fajnego hałasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2012 Nie ma za co. Lepiej przekaż ode mnie swoim sąsiadom i rodzinie wyrazy szczerego współczucia, bo te głośniki może na to nie wyglądają, ale potrafią narobić fajnego hałasu Domek wolno stojący więc wiesz a sąsiad i tak stale śpi bo pijany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach