buach 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2012 Witam, Potrzebuję namiary na tani DC. Moje wymagania: Przepustowość łącza jak największa (z ograniczniem przesyłu np. do 2TB) Zailacz 700W redundantny obudowa 1U Interesuje mnie żeby było jak najtaniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2012 polecam: http://www.artnet.pl/pl/kolokacja,content,699,740.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 28, 2012 Witam, Potrzebuję namiary na tani DC. Moje wymagania: Przepustowość łącza jak największa (z ograniczniem przesyłu np. do 2TB) Zailacz 700W redundantny obudowa 1U Interesuje mnie żeby było jak najtaniej. Lokalizacja jest dowolna? Bo jak masz jechać 500km usunąć usterkę to mija się z celem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buach 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2012 Lokalizacja jest dowolna? Bo jak masz jechać 500km usunąć usterkę to mija się z celem Nie no najlepiej w Wielkopolsce Interesuje mnie naprawde tanio Tak do 200zł ale pewnie nie mam co liczyć z takim poborem prądu. Bo jeśli chodzi o zużycie transferu to może być nawet 600GB na początek potem pewnie zwiększe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2012 Lokalizacja jest dowolna? Nie no najlepiej w Wielkopolsce To pasowało by zawrzeć w 1 poście nie było by zbędnych pytań... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam Varion 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2012 To pasowało by zawrzeć w 1 poście nie było by zbędnych pytań... Kolego, sam prąd to koszt 300 zł miesięcznie z PUE 1,5. Dochodzi opłata za 1U nawet 50zł + łącze. Zweryfikuj budżet ale za 200zł to może jakiś lokalny ISP cię przygarnie do swojej szafy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach