KompGers 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2012 Witam mam do sprzedania layout pod hosting gier, layout był zrobiony dla mnie sprzedam go za 40zł (Możliwość małej negocjacji) W razie pytań proszę pisać na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KompGers 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 (edytowany) Uwaga sprzedam za doładowanie 10zł do orange oraz za doładowanie 5zł do T-mobile Tak Tak!! Edytowano Listopad 11, 2012 przez KompGers (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KompGers 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Aktualne Za doładowanie do Orange 10zł zależy mi na czasie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 W tym tempie jutro będzie jedno doładowanie T-Mobile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KompGers 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Dzisiaj tylko za doładowanie do orange 10zł ważne do 21 godz. zależy mi na czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Szkoda tylko, że slaby ten layout. Nie warty 2ch złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 nałożyłeś tyle znaków wodnych że lay jest nieczytelny. Uwierz mi na słowo, nikt się nie czai aby ukrać Twój projekt skoro jest więcej lepszych i bez znaków wodnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2012 Nie no. W czym problem. Wiele firm kupuje layouty dla swoich działalności za doładowania do telefonów... @autor tematu A tak na poważnie, to daj sobie spokój z tego typu ofertami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KompGers 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 Sprzedam za 23zł przelew na konto do tego dorzucam panel gier jerry. Jeśli chcecie podgląd dobry layoutu piszcie na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 szanuj innych... pokaz lay ze słabszymi znakami wodnymi. Do potencjalnych kupujących: chyba nie znajdziecie layoutu za niższą cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KompGers 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Lay w lepszej jakości pokaże osobą które są zainteresowane i napiszą na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KompGers 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 Zainteresowany zapraszam na pw!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 Ja poczekam, aż będzie dodawał doładowanie do T-Mobile za wzięcie tego laya ;;; ) A tak na serio, trochę z boku tematu, ale jednak w obrębie: dlaczego wszystkie laye forumowe dla młodzieży mają takie ostre kolory, powodujące, że ni cholery nie da się niczego odczytać i oczy bolą po 5 sekundach patrzenia na nie? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2012 A tak na serio, trochę z boku tematu, ale jednak w obrębie: dlaczego wszystkie laye forumowe dla młodzieży mają takie ostre kolory, powodujące, że ni cholery nie da się niczego odczytać i oczy bolą po 5 sekundach patrzenia na nie? : ) bo kierowane sa do młodzieży, a oni mają oczy jeszcze nie naświetlone monitorami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KompGers 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 Aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2012 Przestań spamować. Jak ktoś będzie chciał kupić to napisze. A skoro nikt nie napisał znaczy, że musisz jeszcze poćwiczyć z PS czy czego tam używasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach