globox99 29 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2012 Witam, wykupiłem hosting na proserver multihard.xaa.pl oraz domenę multihard.net na home.pl Mam pytanie. Jak podpiać domenę aby działała? Kiedy pytałem SUPPORTU home.pl powiedzieli, że mam dodać rekord A i przekirowywanie na multihard.xaa.pl. Zrobiłem tak.. po jakimś czasie działało ale nie do końca. Po wpisaniu multihard.net kierowało na multihard.xaa.pl ale jeśli na tej stronie w coś się klikneło momentalnie adres zmieniał się na xaa.pl... Jak to naprawić.. domena: multihard.net dns: ns1.proserwer.pl dns2: ns2.proserwer.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2012 W panelu DA dodaj domenę multihard.net, a następnie w panelu domeny na home.pl zmień na DNSy zewnętrzne ns1.proserwer.pl ns2.proserwer.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
globox99 29 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2012 Tak właśnie zrobiłem. Dodałem domenę podpiętą oraz dałem zewnętrzne DNS na home.pl.. Teraz tyko czekam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
globox99 29 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2012 (edytowany) Ok.. Domena chodzi ale... PRzykałd. Wchodzę w MultiHard.net poprawnie działa, ale niestety jak kliknę w INFORMACJE bądź inny link to przechodzi na multihard.xaa.pl. Co się dzieje? EDIT... Już wiem co trzeba zrobić.. Tera mam problem z WordPressem bo zamiast zmienić domenę WordPressa na multihard.net dałem na multihard.pl.. I tera nie mam jak zmienić... Edytowano Październik 26, 2012 przez globox99 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Październik 26, 2012 ip serwera/admin wchodzisz do PA wordpressa i naprawiasz błedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
globox99 29 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2012 Ta... Ale nie da się wejść w Panel... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Październik 27, 2012 Wchodzisz w phpmyadmin i edytytujesz to co trzeba. Jak mnie pamięć nie myli, to czego szukasz jest w tabeli: wp_config bądź wp_settings. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach