laken 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2012 (edytowany) Witam Mam domenę w ovh i hosting w unixstorm. W domenie wczoraj zmieniłem adresy serwerów DNS tak jak trzeba. Wchodzę na swoja domenę i wyświetla mi się takie coś: Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Pliki juz wczoraj wrzuciłem na hosting, ale teraz nie wiem jak zrobić aby zainstalować to co wrzuciłem bo domena nie działa. Proszę o pomoc. Jestem dopiero początkujący na nie darmowych hostingach i domenach Edytowano Październik 25, 2012 przez laken (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2012 Widocznie nie wrzuciłeś plików strony tam gdzie trzeba? :< Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laken 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2012 (edytowany) Właśnie też teraz tak myślę do skasowałem to co miałem na serwie i bezpośrednio Może wiesz jak nazywa się folder do którego wrzucić? Bo mi dwa zrobiło znów .softaculous i domains Edytowano Październik 25, 2012 przez laken (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2012 Właśnie też teraz tak myślę do skasowałem to co miałem na serwie i bezpośrednio Może wiesz jak nazywa się folder do którego wrzucić? Bo mi dwa zrobiło znów .softaculous i domains wbij w domains potem ukaże ci się nazwa twojej domeny w bij w nią będziesz miał public_ftp oraz public_html pliki wgraj do folderu public_html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laken 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2012 (edytowany) Czy da się zrestartować hosting? Zrobić taki format do tego co było na początku Edytowano Październik 25, 2012 przez laken (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2012 Czy da się zrestartować hosting? Zrobić taki format do tego co było na początku jasne tutaj ! Pomoc, obsługa techniczna: noc@unixstorm.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laken 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2012 Thx za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach