ersonic 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 (edytowany) Witam Poszukuję serwera VPS z lokalizacją w Polsce z panelme Direct Admin. Serwer będziwe wymagał specjalnej konfiguracji. Na wstepie bedzię tak rozwijane oprogramowanie jak i utrzymywane beda serwisy. Do maszyny chciałbym podpiąc kilka adresów IP (między innymi ze wzgledu na SSL). Miałem VPS w Niemczech ale średnio byłem z niego zadowolony. Edytowano Październik 21, 2012 przez ersonic (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 Witam, jakie parametry serwera lub budżet an niego ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 Określ konkretnie, licencja DirectAdmin + zarządzanie ma być? Podaj też przybliżone parametry pojemność/transfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 Proszę się zapoznać z naszą ofertą serwerów vps zarządzanych z directadminem - w pierwszym roku taniej o 50%. http://www.prohost.pl/shop/category/compare/id/6/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ersonic 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 Dysk mim 20 GB RAM min 1 GB CPU min GHz Transfer 20 GBmiesieczny Na VPS musi byc PostgreSQL >= 9 PHP >= 5.3.17 Zarządzanie poprzez DA ma być dodawanie nowych kont Serwer pocztowy Postfix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 http://netdc.pl/page-openvz.html Mogę zaproponować pakiet Small z 1GB pamięci RAM + panel DA za 45zł miesięcznie brutto. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 Dysk mim 20 GB RAM min 1 GB CPU min GHz Transfer 20 GBmiesieczny Na VPS musi byc PostgreSQL >= 9 PHP >= 5.3.17 Zarządzanie poprzez DA ma być dodawanie nowych kont Serwer pocztowy Postfix Od kiedy to DirectAdmin wspiera Postfix'a? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oskar Ratter 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 Witam, zapraszam do zapozania się możliwościami jakie oferujemy w technologi xen. Zamiast DA, mogę zaoferować wsparcie administratorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śląsk Data Center 22 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2012 witam proponuje takie rozwiązanie VPS SolusVM - SDC-vps4, 4 CPU ~ 3Ghz na rdzeń » Test przez 14 dni: TAK » Transfer miesięczny: 2 TB » Pamięć RAM: 2GB RAM, 2GB SWAP » Ilość IP: 1 IP » System operacyjny: CentOS 5 x86 dysk 200 GB lub 72 GB SSD » Panel administracyjny: DirectAdmin Opłata miesięczna 79zł brutto lub VPS SolusVM - SDC-vps3, 2 CPU ~ 3Ghz na rdzeń » Test przez 14 dni: TAK » Transfer miesięczny: 1TB » Pamięć RAM: 1GB RAM, 1GB SWAP » Ilość IP: 1 IP » System operacyjny: CentOS 5 x86 Dysk 100 GB lub 48 GB SSD » Panel administracyjny: DirectAdmin Opłata miesięczna 59zł brutto zapraszam do zapoznania się z innymi konfiguracjami VPS http://www.slaskdatacenter.pl/dedykowane.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2012 VPS'y w Ogicom umożliwiają samodzielną instalację panelu Direct Admin, a jako gotową konfigurację można z kolei wyklikać serwer z panelem Plesk. Ceny VPS'ów w PL startują od ok. 29 zł netto, ale aby komfortowo korzystać z panelu trzeba liczyć się z ok. 70 zł miesięcznie (1 GB RAM, 1 GHZ CPU, 20 GB HDD). Zapraszam do bezpłatnego przetestowania, a na priv'a chętnie przekażę kupon umożliwiający korzystanie z VPS'a o dowolnych parametrach - 3 miesiące gratis. Zapraszam do kontaktu na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ersonic 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2012 Witam, zapraszam do zapozania się możliwościami jakie oferujemy w technologi xen. Zamiast DA, mogę zaoferować wsparcie administratorów. Jak dokładnie by wygladało wspacei administratorów ? Dodatkowe opłaty ? Od kiedy to DirectAdmin wspiera Postfix'a? : ) Exim jest juz niewspierany i ciut dziurawy. Wiem ze DA nie wspiera Postfixa Określ konkretnie, licencja DirectAdmin + zarządzanie ma być? Podaj też przybliżone parametry pojemność/transfer. Czy oferują państwo przygotowanie VPS zgodnie z przesłąna specyfikacja ? Jaki jest koszt pracy Administratora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoel 9 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2012 Exim jest juz niewspierany i ciut dziurawy. Wiem ze DA nie wspiera Postfixa Ostatni update exima był w październiku tego roku wiec z tym niewspieraniem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach