Tealc 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 Witam, zwracam się do Was drodzy forumowicze o pomoc z podpięciem domeny pod serwer VPS. Serwer zakupiłem u vihost.pl razem z directAdminem, domena w az.pl Poniżej zamieszczam w załączniku obecną konfigurację w directAdminie oraz z panelu az.pl Naczytałem się sporo na temat podpinania domeny w da, ale nigdzie nic konkretnego. Mówią rekord A na IP vps przekierować. Zrobiłem i bez efektu. Podpiąłem DNS ns1/ns2.gdia.pl do panelu az tez bez efektu. Z góry dziękuję za pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 W czym dokładnie leży problem? host gdia.pl gdia.pl has address 37.28.156.189 Po otwarciu strony: Welcome to the home of gdia.pl JUPIKAJEJE MADAFAKa! Date Created: Sat Oct 20 23:59:13 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tealc 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 Bardzo dziwne bo u Państwa działa prawidłowo. U mnie wyrzuca stary folder cgi-bin z serwera xaa.pl. U mojego przyjaciela tak samo. Ciastka z 10 razy czysciłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 Poczekaj na propagację DNS. Z ciastkami nie ma to za wiele wspólnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tealc 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 To dziękuję za wyjaśnienie sprawy. Myślałem, że to ja skopałem sprawę, a jednak nie. Życzę miłego dnia i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach