lukiz 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2012 (edytowany) Witam. Szukam kilka sztuk mini VPS: Pojemność : 2 GB ( nawet 1 gb wystarczy ) Transfer - obecnie uzywam 300-500 mb/miesiąc, więc te 5 GB to świat ram -128 MB gwarantowany/256 burst łącze - conjmniej 5 mbit system - debian 6 procesor - 1 Ghz Platność półroczna/roczna lokalizacja dowolna. serwery pod monitoring, więc support mi niepotrzebny - zaloguje sie raz, wgram pierdoły i jak nie będzie awarii kilka h to nikt o mnie nie usłyszy na BOK-u Liczy sie dla mnie dosy niska cena. Czytalem i znam gotowe oferty, więc proszę mi nie przesyłać takowych, tylko jak najbardziej skrojone pod moje wymagania - 10 gb dysku czy setki gb transferu mi niepotrzebne. Edytowano Październik 19, 2012 przez lukiz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2012 procesor - 1 gb ^^, taaak wiem, czepiam się szczegółów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukiz 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2012 poprawione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2012 (edytowany) Okej, ale co do pytania to najtaniej będziesz miał w : http://www.hostowisko.pl/vps miesięcznie za Pojemność : 2 GB + 2 GB Transfer +125mb RAM do tego AMD Opteron 64 2300 MHz zapłacisz z 5 zł (nawet mniej) na miesiąc Na prawdę polecam ! miałem u nich VPS'a w starej ofercie i przez cały czas był uptime 100%, łącze świetne, support odpisuje bardzo szybko, dobry i miły kontakt. Edytowano Październik 19, 2012 przez NetMat (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2012 http://www.webhostingtalk.pl/topic/40048-oddam-vps-128mb-w-dobre-rece/page__pid__339675?do=findComment&comment=339675 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2012 Witam, Odezwij się na PW Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2012 Witam, potrzebuje Pan kilku lokalizacji? Mozemy cos zaoferowac w Niemczech, Holandii oraz Polsce (w sumie 5 niezaleznych lokalizacji. Pozdrawiam, Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach