dj1sklero 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2012 Chętnie podejmę współpracę z firmą hostingową, za małą kwotę bądz współpracę, potrzebuje małego konta hostingowego z możliwością zmian rekordów DNS. Jeśli chodzi o współprace to poponuje szereką gammę reklamy, prosze o oferty w razie potrzeby większej ilości informacji zapraszam na GG:1652118 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 18, 2012 Ty chcesz i potrzebujesz i to jeszcze firma ma sie do ciebie odzywać ? Nigga, please... To musi być fest zdesperowana firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 18, 2012 Musi być firma hostingowa? Jak nie to napisz mi na PW parametry i co oferujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2012 Odezwij się na PW, mam VPS'a w Polsce z panelem DirectAdmin PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 18, 2012 A jednak jest więcej desperatów niż przypuszczałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 18, 2012 A jednak jest więcej desperatów niż przypuszczałem Albo lubią pomagać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2012 (edytowany) A jednak jest więcej desperatów niż przypuszczałem Moja strona potrzebuje reklamy! Albo lubią pomagać aaa tam, od razu pomagać... Edytowano Październik 18, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 18, 2012 Moja strona potrzebuje reklamy! aaa tam, od razu pomagać... Ja miałem 80% wolnych zasobów na serwerze więc zaoferowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 19, 2012 Pawel_15 mówi się "bitch, please", nie "nigga" : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach