eth0.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2006 Witam, Własnie kupilem sobie serwer na 1paket.com no ale niestety podczas aktualizacji systemu udalo mi sie go wywalic i juz nie wstaje . Ok godz 12-tej napisalem emaila na adres emergency@1paket.com z prosba o przywrocenie czystego systemu. Do tej pory zero oddzewu z ich strony. Czy moze ktos z grupowiczow mial juz takie problemy z nimi? Jakies sugestie? -- eth0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 22, 2006 Witam, Własnie kupilem sobie serwer na 1paket.com no ale niestety podczas aktualizacji systemu udalo mi sie go wywalic i juz nie wstaje . Ok godz 12-tej napisalem emaila na adres emergency@1paket.com z prosba o przywrocenie czystego systemu. Do tej pory zero oddzewu z ich strony. Czy moze ktos z grupowiczow mial juz takie problemy z nimi? Jakies sugestie? -- eth0 uff co to za system ? debian ? suse ? Nie da sie wywalic systemu czystym apt-get upgrade badz yast i upgrade :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
solo 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2006 Jakies szczegoly? Osobiscie problemow zadnych, czesto response b. szybki, reinstalka z obrazow - najczesciej szybka, jednakze czasami wolenij (byc moze autoryzuja?). zamiast debiana3, mogles wziac SUSE - na poczatek best, ma nowe pakiety, update nie wywala systemu (testowalem tam). fedora core 4 : yum update wywala tam fedorke, pisalem do nich aby poprawili ten obraz;) wiec trzeba recznie latac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eth0.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2006 zamiast debiana3, mogles wziac SUSE - na poczatek best, ma nowe pakiety, update nie wywala systemu (testowalem tam). Mam pytanko odnosnie suse. Co oni tam prenistalowuja a co trzeba jeszcze dodac? Zalezy mi na nowych wersjach PHP i MysQL. Ewentualnie jaka serwerownia w europie oferuje serwery z pelna konfiguracja z panelem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2006 Mam pytanko odnosnie suse. Co oni tam prenistalowuja a co trzeba jeszcze dodac? Zalezy mi na nowych wersjach PHP i MysQL. a tak trudno zaaktualizowac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach