Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2012 Witam serdecznie Poszukuję pracy na stanowisku administratora serwerami opartymi o systemy unix/linux. Lubię pracę w biurze obsługi klienta, odpisywać na pytania itd (kontakt z klientem). Większość z Was mnie dobrze zna i dobrze wie, czym się zajmuję, z kim współpracowałem itd. W swojej karierze miałem do czynienia z serwerami gier, radiowymi, głosowymi, www (baza, poczta, ftp i reszta). Obecnie zajmuję się jednym serwerem pewnej firmy więc mam sporo czasu, by podjąć pracę w innej firmie Niestety ogranicza mnie szkoła, dlatego też jestem dostępny codziennie od 16 do nocy. Interesuje mnie zdalna praca na umowę o dzieło/zlecenie. Nie chcę się za bardzo rozpisywać na forum, dlatego też zapraszam do kontaktu via e-mail: Kacper@Dmochowski.info bądź PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2012 Ponownie aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach