Shk 51 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2012 Witam, możecie polecić mi jakąś bazę, gdzie znajdę gotowe tła na stronę internetową? Jakoś ostatnim czasem nie mogę nic dopasować do nowego projektu. Pozdrawiam i z góry dziękuję za propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 16, 2012 Pokaż projekt. Może nie potrzebujesz tła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2012 Witam, możecie polecić mi jakąś bazę, gdzie znajdę gotowe tła na stronę internetową? Jakoś ostatnim czasem nie mogę nic dopasować do nowego projektu. Pozdrawiam i z góry dziękuję za propozycje. Ja od siebie mogę polecić http://hdw.eweb4.com. Ciekawe inspiracje można tam znaleźć lub jak wolisz gotowe do użycia tła. Pokaż projekt. Może nie potrzebujesz tła? Myślę, że skoro poprosił, to potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 16, 2012 No właśnie nie wiem, może po prostu się nie znać na dizajnie ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2012 Aż mnie rozbolała głowa... nie lepiej dać tła w jednolitym kolorze z jakimś napisem na samej górze? No chyba, że jest to "personal portfolio" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2012 Aż mnie rozbolała głowa... nie lepiej dać tła w jednolitym kolorze z jakimś napisem na samej górze? No chyba, że jest to "personal portfolio" Jeśli mówisz o serwisie z grafikami, który poleciłem, to zwróć uwagę na fakt, że to serwis dedykowany dla użytkowników poszukujących tapet. Niemniej znajduje się tam ponad 300k plików, dlatego umiejętne użycie wyszukiwarki pozwoli znaleźć również stonowane tło na stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisNH 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 Może to Ci pomoże: http://subtlepatterns.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach