Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Ostatnio przenosiłem moje forum na nowy serwer. Pomyślałem, że skoro stary ma się "kurzyć" to lepiej go komuś oddać. Serwer opłacony jest do 1 stycznia 2013r. Płatny 11,07 zł (SMS-em) co 3 miesiące, więc oszczędzamy na starcie 10 zł. Co chcę za hosting? Otóż małą reklamę (bez tła, bez animacji, więc nie obciąża strony i nie odwraca uwagi) mojej strony w górnej części twojego serwisu. Jeśli jest to forum to musi być na nim minimum 120 użytkowników nie będących botami. Jeśli chodzi o serwis to tu liczą się unikalne odwiedziny. Parametry hostingu: Pojemność: 750MB Miesięczny transfer: 10GB Przestrzeń na bazę MySQL: bez limitu (tzn. tyle ile konto www) Baz danych MySQL: 10 Kont FTP: 10 Cron: NIE Nielimitowana ilość zaparkowanych domen: TAK Nielimitowana wielkość plików: TAK Panel: DirectAdmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Nie żeby coś, ale WHT to forum o hostingu, tu ludzie raczej nie potrzebują tak mikroskopijnych kont hostingowych, większość z nich posiada serwery VPS bądź serwery dedykowane, poza tym nie sądze że znajdziesz forum które posiada od 120 użytkowników aktywnych i będzie potrzebowało takiego serwera. Najlepiej jakbyś takie ogłoszenie zamieścił na forum gdzie siedzi pełno gimnazjalistów bo tylko oni korzystają z opcji SMS, i w sumie może oni będą potrzebowali takiego konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 fajne mi "za darmo" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 (edytowany) No, parametrami nie zachwyca, ale forum oparte na MyBB działało na nim bardzo szybko, w dodatku nie było przerw w działaniu. PS: Do 250 użytkowników na forum używałem tego hostingu, teraz przeniosłem się gdzie indziej, a nie każdego stać na dedyka lub VPS'a EDIT: Pieniędzy nie żądam, jedynie reklamy przez te 3 miesiące, więc po za miejscem na forum klient nic nie płaci Jeśli kogoś interesuje to tak wygląda "reklama": http://winforum.eu/metro/logo.png Edytowano Październik 15, 2012 przez Hubert Szeliga (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 18, 2012 napisałem na pw; d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2012 Skoro chcesz reklame to raczej nie jest to hosting za darmo, coś za coś, a ty jeszcze stawiasz warunki. Za darmo oznacza to że nie chcesz poprostu nic. Można to podpisać pod sponsoring hosting za reklame. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2012 ... barter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 18, 2012 hubert, napisz mi na GG: 44035689 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2012 Piszę - tylko, że Cię nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2012 Niestety z użytkownikiem Stefcio1 nie dogadaliśmy się Proszę o kolejne propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach