Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Witam, jestem głównym Administratorem tego forum Co mogę napisać? Ogólnie zajmujemy się informatyką, ale główny nacisk kładziemy na usługi firmy Microsoft (Windows 8, Windows Phone 8, Xbox (8,720??), Office 2013 itp.). Także zapraszam do odwiedzania strony, rejestrowania się, jak i postowania...no i przede wszystkim do oceniania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Ocipieć idzie od tej czerwieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno 41 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Podoba mi się nawiązanie do metro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Kolopik - zjedź na sam dół i masz do wyboru style "do koloru do wyboru" Inferno - dzięki za ocenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Kolopik - zjedź na sam dół i masz do wyboru style "do koloru do wyboru" Inferno - dzięki za ocenę Tak, wiem, ale niestety wszystko za mocno bije po oczach. Dałbym troszkę łagodniejsze te kolorki, bo naprawdę ciężko się przegląda to forum, a reszta jak najbardziej spoczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Wypróbuj 2,4,6,7 lub 10 - te najmniej rażą. PS: Kolory są wzięte z Windows 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Dziwnie wygląda trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 (edytowany) Wypróbuj 2,4,6,7 lub 10 - te najmniej rażą. PS: Kolory są wzięte z Windows 8 No niektóre nawet są okej, ale weź pod uwagę, że wchodzi sobie taki ja na forum, widzi tą ostrą czerwień i zamyka przeglądarkę Nie chciało mi się nawet czytać, co za tematy tam poruszacie. Wydaje mi się, że jest więcej takich ludzi, jak jaa Dla mnie liczy się pierwsze wrażenie PS przypomniałem sobie, że już gdzieś widziałem podobny styl, hmmm... Edytowano Październik 15, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 (edytowany) kamikadze - w czym jest dziwny? Wzorowaliśmy się na Metro UI Kolopik - przeslij screen'a jak u Ciebie wygląda ta czerwień,ok? Bardzo proszę powiedzieć gdzie już widziałeś taki styl... EDIT: Dodam, że na forum są liczne zniżki na hostingi: http://winforum.eu/Forum-Co-wybra%C4%87 Edytowano Październik 15, 2012 przez Hubert Szeliga (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Dodajcie do kolorów kombinację szarego z jasnym niebieskim tak jak to jest w metro z W8. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 No właśnie dlatego możę i dziwny. Dla mnie jest dziwny dla innych może nie być Mi się np. nie podoba taka prostota, wszystko monotonne, w jednakowych barwach, bez urozmaiceń. Dziwne bo pewnie pierwszy raz na oczy widzę taki wygląd forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 (edytowany) kaszub - dzięki za sugestię, ale niestety raczej tego nie wprowadzimy, ponieważ na forum jest już bardzo podobny kolor (5 od lewej) Kami(mogę tak mówić? ) - polecam zjechać myszką aż do stopki forum, jak wybierzesz inny kolor to już nie będzie wszystko jednokolorowe Bez urozmaiceń, bo wzorowane na Windows 8, czyli prosto, schludnie i czytelnie Edytowano Październik 15, 2012 przez Hubert Szeliga (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Ciekawy pomysł na styl. Popracowałbym nad doborem kolorystyki i wyglądem tematu. Niemniej całość prezentuje się bardzo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Kolorystyka jest z Windows 8 i nie będziemy jej zmieniać - tu proszę kierować zażalenia do firmy Microsoft Co do wyglądu tematu to jeśli masz jakieś propozycje to słucham - widok postów zrobiony jest w formie kwadratowych chmurek tak jak w aplikacji "Wiadomości" w Windows 8. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Porównaj to forum z winforum: Na Twoim forum nie ma żadnych wodotrysków typu grupa, wieku, płci, ilośc postów, reputacje, "pomógł", FB po bokach i innych pierdół. Wszystko to jest "ukryte" w poście na górze. Bardzo fajnie to wygląda i nic nie świeci jak choinka (prócz czerwonego stylu ) Dla mnie to jest dziwne, ale nie gorsze od innych forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Ciezko powiedziec gdzie widzialem taki styl, ale na pewno juz gdzies widzialem Mozliwe, ze jakims cudem trafilem na twoje forum, w co watpie... najwyzej dam znac. ta czerwien pewnie wyglada tak samo, jak u ciebie, no chyba, ze masz 16kolorow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2012 To jest celowy zabieg, skupiasz się wtedy na treści. Jeszcze lepiej to wygląda jak w Panelu Użytkownika wyłączysz pokazywanie sygnaturek przy postach. Kolopik - jak gdzieś widziałeś taki styl to bardzo proszę o odpowiedź, ponieważ trochę się nad nim napracowaliśmy, a jak ktoś go bezczelnie skopiował to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 16, 2012 Coś w tym jest, tylko jeszcze nie do końca dopracowane. Ja bym dał większe ciut czcionki. Jeśli dałoby radę, to całe bloki jako linki, nie same teksty, bo to mocno duży "ośmiowość" theme'a. Jakby całe bloki były linkami to to lepiej od razu na dotykowych by obsługiwać, bo teraz traci się efekt : / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2012 juvenito - minimalna szerokość monitora dla forum to niestety aż 1100 px. Sponsi - byłoby wygodniej, ale jak ktoś chce przejść do poszczególnej kategorii? Jak cały box będzie klikalny to jak przejdzie do działów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2012 (edytowany) Odświeżam i informuję, że mogę się wymienić linkami z innymi stronami (Swoje statystyki mogę podać na PW i również tam prosiłbym składać propozycje dotyczące wymiany) Edytowano Listopad 2, 2012 przez Hubert Szeliga (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 Style są bardzo ładne i przejrzyste, jedyne co mi się nie podoba to brak możliwości schowania/wyłączenia tego wielkiego paska zachęcającego do rejestracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2012 Dzięki za propozycję - pomyślimy nad tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 Strona, do której próbujesz przejść, jest przeciążona! Prawdopodobnie źle zoptymalizowany skrypt lub duża ilość wykonanych funkcji PHP przeciążyła stronę, dlatego widzisz ten błąd. W ciągu 24 godzin witryna wróci do normalnego działania. Jeżeli chcesz zobaczyć obowiązujące limity CPU, zapoznaj się z naszą ofertą. Chyba coś się zje... popsuło :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2012 No dokładnie coś się zje... Obecny hosting nie wyrabia, w przyszłym tygodniu forum będzie stać już na nowym Przeciążenie nie zawsze występuje, ale jednak nie mogę sobie pozwolić na takie przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubert Szeliga 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2012 Na forum zawitał nowy styl (4 dni temu, ale powiadamiam dopiero teraz, bo ciągle mam problemy z logowaniem na tym forum). Zapraszam do oceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach