CapsL0ck 4 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2012 Witam nie wiem czy ten dział ale prosiłbym o wykonanie loga dla bloga. -Napis: CapsL0ck.PL -Strona WwW-CapsL0ck.PL -Informację dodatkowe-Coś kojarząceo się ze skryptami P.S-Jeżeli nie ten dział proszę o przeniesienie Pozdrawiam Mateusz Kwiatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2012 (edytowany) To raczej pasuje do giełdy. I tam będziesz musiał bezwzględnie podać budżet. I jeszcze jedno - chcesz żeby ktoś wykonał LOGOTYP, nie "LOG". "Wykonanie loga" brzmi trochę bez sensu, bo można pomyśleć, że chodzi np. o plik log serwera, no i do tego jest istotna różnica między logo a logotypem. Edytowano Październik 14, 2012 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CapsL0ck 4 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2012 Niektórzy za darmo robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2012 Niektórzy za darmo robią Za darmo to robią tu. http://graffika.pl/viewforum.php?f=29&sid=8e8a3fe858c1bd37497c0e3e52f834bd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CapsL0ck 4 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2012 Wolałbym tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2012 Tutaj nie znajdziesz, podaj kwotę jaki masz na to, mogę tani wykonać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CapsL0ck 4 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2012 ile liczysz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 14, 2012 Jak już, to logo... logotyp, to sam napis przy logo. Logo = logotyp (+ ew. sygnet). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2012 Sponsi, raczej na odwrót. Logotyp jest logo, ale nie każde logo będzie logotypem. A to, co chce zamówić CapsL0ck wyraźnie podpada konkretnie pod "logotyp" (wyraźnie napisał, że chce "napis"). Wiem, że też jesteś z "branży", ale czasami przekombinowujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 (edytowany) Ale to nie jest na odwrót. Inaczej: logotyp może funkcjonować bez sygnetu, jako logo. Szerszym pojęciem jest logo. Nie ma tu żadnego przekombinowania. Ogólnie koleś chce logo, logotyp też można powiedzieć. Pewnie bym mu też zaproponował całe logo, że logotyp + sygnet, bo czuję pismo nosem, że on chce sam napis, który pewnie ostatecznie nawet logotypem nie będzie - ot, taki tam napisik. Chyba, że zleci to na porządnie. Z branży jestem edukacyjnej tak naprawdę. Edytowano Październik 15, 2012 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach