CapsL0ck 4 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 (edytowany) Witam prowadzę bloga pod tytułem capsl0ck.pl pytanie brzmi jak usunąć żeby nie pobierało nazwy strony do headeru . ? Jest to wordpress styl admired . Jeżeli nie ten dział proszę o przeniesienie Pozdrawiam Mateusz Kwiatek Edytowano Październik 13, 2012 przez CapsL0ck (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Tam gdzie masz styl, musisz usunąć żeby nie pobierało nazwy. Zapodaj kawałek stylu który za to odpowiada ( będzie to gdzieś na początku). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CapsL0ck 4 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Ale nawet nie wiem jaki plik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Ale nawet nie wiem jaki plik Dodatek firebug do mozilli może pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CapsL0ck 4 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Dodatek firebug do mozilli może pomóc. Ale mi chodzi żeby to z pliku usunąć bo to w jakimś pliku siedzi ten kod że pobiera to w każdym stylu jest .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Wejdz do katalogu ze stylem i podaj strukturę plików i folderowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CapsL0ck 4 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Pobierz sobie styl http://wordpress.org/extend/themes/admired Bo ja naprawdę już się mecze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 header.php Dokładnie 16 linijka od zamknięcia "</head>". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CapsL0ck 4 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Czyli którą linijkę mam usunąć 15 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Serio aż tak nie ogarniasz ? "< h 1 i d = " s i t e - t i t l e " > < s p a n > < a h r e f = " < ? p h p e c h o e s c _ u r l ( h ome _ u r l ( ' / ' ) ) ; ? > " t i t l e = " < ? p h p e c h o e s c _ a t t r ( g e t _ b l o g i n f o ( ' n ame ' , ' d i s p l a y ' ) ) ; ? > " r e l = " h ome " > < ? p h p b l o g i n f o ( ' n ame ' ) ; ? > < / a > < / s p a n > < / h 1" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CapsL0ck 4 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 (edytowany) Wiem jestem lekki nie ogar wgl już zmęczony,i pierwszy raz doczynienia z silnikiem wordpress i budową .A i wielkie dzięki . Jeszczę jedno pytanie wiesz jak zrobić żeby czcionka wyglądała w menu u góry cała tak jak ta na którą się kliknie . ? Wiem jestem lekki nie ogar wgl już zmęczony,i pierwszy raz doczynienia z silnikiem wordpress i budową .A i wielkie dzięki . Jeszczę jedno pytanie wiesz jak zrobić żeby czcionka wyglądała w menu u góry cała tak jak na którą się kliknie . ? Edytowano Październik 13, 2012 przez CapsL0ck (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Każdy kiedyś zaczynał Gdybyś miał jakieś problemy to pisz na pw, nie będziemy już tutaj spamować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CapsL0ck 4 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 A z czcionką tutaj odpowiesz jeszczę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach