R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Witam, spacerując po internecie znalazłem nowego operatora komórkowego VIRGIN czy korzystał ktoś tutaj już z tej sieci ? . Strona : http://virginmobile.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Ja korzystam... Ogólnie dupy nie urywa, jedynie dla internetu się opłaca brać (ale są lepsze oferty na rynku) Dostałem starter darmowy z 8zł na końcie od Virgin... Korzystam sporadycznie głównie SMSy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaki 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2012 Ja też używałam za granicą i nie było źle. W Polsce podobnie jak inne sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 30, 2012 Tylko hola, to jest wirtualny dostawca. Nie popadajmy w marketing, że to jest niby "nowa polska sieć". Ani to nowe, ani polskie, ani sieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2012 Ala MOBIL KING ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2012 Albo Heyah, 36i6, Sami Swoi, TuBiedra, Moya i parę (jak nie paręnaście) innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach