IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 Cześć Od razu mówię, że nie wiem czy piszę to w dobrym forum, jeśli nie trafiłem to przepraszam i proszę o przeniesienie wątku do odpowiedniego Otóż nigdy nie używałem żadnego przeglądarkowego klienta ftp, a jednak okazało się że teraz takowego potrzebuję. W ogóle się w tym temacie nie orientuję, możecie chociaż jakimiś nazwami zarzucić? Bo jedyne co kojarze to net2ftp, ale chciałbym mieć jakieś porównanie. Z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky 22 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 (edytowany) Może: ajaxplorer ? // EDIT Możesz dodawac repozytoria ftp w ustawieniach. Edytowano Październik 13, 2012 przez kovalsky (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Ajaxplorer, o tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Brutus 7 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 A może dodatek do Firefoxa o nazwie FireFTP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2012 Niestety dodatki nie wchodzą w grę, bo chodzi mi o jak najszybszy dostęp do plików bez instalowania niczego na komputerze. Chyba wezmę ajaxplorera, dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FilipS 7 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2012 A może to http://www.net2ftp.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 16, 2012 A może to http://www.net2ftp.com/ Ehh tak to jest jak użytkownik nie przeczyta pierwszego postu i pisze później głupoty niepotrzebne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2012 A ja się przyłącze do tematu. Jak w net2ftp mogę pobierać na FTP pliki z url ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2012 bo chodzi mi o jak najszybszy dostęp do plików bez instalowania niczego na komputerze. jeśli chodzi o windows: 1. wchodzisz do jakiegokolwiek folderu plików 2. naciskasz na pasek adresu 3. wklepujesz "ftp://adresserwera/" 4. wpisujesz login i hasło:) 5. wyświetla ci się to ładnie pięknie jako folder:) nie wiem jak w innych systemach:) z tego co pamiętam działa to też w operze i internet explorerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach