krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 Witam. Posiadam stronę na serwerze w ovh razem z domeną. Przeniosłem stronę na nowy serwer ale nie wiem jak przenieść tą domenę. Mam tylko IP nowego serwera, nie wiem gdzie go mam wpisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 A nowy usługodawca nie podał Ci swoich dnsów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 (edytowany) Nie. Ktoś mi po prostu urzyczył miejsca na swoim dedyku. Podał mi adres IP i powiedział żebym przepiął domnę. Edytowano Październik 12, 2012 przez krzysiek02 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 Wpis (rekord) A w strefie DNS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 Jeśli masz w panelu zarządzania domeną opcje przekierowania na IP to tak też zrób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 Ok. Znalazłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach