Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 (edytowany) Jak w temacie mogę sprzedać całe konto wraz z serwerem vps w biznes-host pakiet : http://biznes-host.pl/vps_directadmin/ serwerek opłacony jeszcze 50 dni !! W skarbonce prawie 4 zł oraz 10% zniżki Wszystko pokonfigurowane działa sprawnie Hmm czemu sprzedaję? nie wykorzystuję nawet 1/10 tych zasobów co mam zmieniam pakiet na mniejszy w innej firmie zainteresowanych zapraszam na pw oraz gg :44422313 GRATIS wspaniała domena pod DNS informacje o niej również na pw i gg Edytowano Październik 11, 2012 przez Lubię to ! (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 (edytowany) Temat nie aktualny do zamknięcia dogadałem się z Markiem 607 i zmienią mi tylko pakiet + dodatkowy termin ważności dla mnie ! Nie spodziewałem się że tak fajnie uda mi się to załatwić pozdrawiam i Polecam ! Edytowano Październik 12, 2012 przez Lubię to ! (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach