xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Od kilkudziesięciu minut nie działa FaceBook - nie to że płaczę za nim, ale ciekawi mnie powód tak długiego downtime patrząc na skalę tej witryny - ktoś coś wie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Mi tam działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Niestety mi także działa, liczyłem na falę masowych samobójstw związanych z niedziałaniem FB. Szkoda, może inną razą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 SOA#1. To straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Mam wykres pingu do tej domeny i u mnie było kilkanaście minut przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Coś chyba na jakiejś trasie chwilowo leżało, jedna osoba też mi mówiła że fb leży gdy mi hulał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Mi czasami zdarzają się tylko zwiechy że mieli mi kilkanaście sekund i przy trzecim refreshu się ładuje dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Ueee.... myślałem, że jakieś większe zdechnięcie... przydałoby się to ogółowi ludzkości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2012 FB kaput od dobrych 30 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2012 Co ty gadasz - działczy idealnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2012 Jeszcze jakieś u mnie 5 minut temu nie działał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 Jezuuuu, ja się pociąłem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky 22 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 Co to jest FaceBook? Jakieś nowe cuda z demotywatorami po raz n-ty? Jezuuuu, ja się pociąłem! Łap! ... i pamiętaj! "Prawidłowym zachowaniem jest lekkie pochylenie głowy do przodu." ...i tak do niedzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 (edytowany) Jezuuuu, ja się pociąłem! Od dłuższego czasu zauważyłem że Twoje posty nie mają kompletnie sensu i piszesz po to, aby pisać i się pokazać na forum. Słów pełno a treści zero. Edytowano Listopad 3, 2012 przez xorg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 Mi też Facebook nie działał (nie wiem ile) - pokazywał stronę z błędem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 (edytowany) Ja strony z błędem nie miałem tylko napis po angielsku że prowadzą jakieś prace konserwacyjne. Edytowano Listopad 3, 2012 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 (edytowany) Od dłuższego czasu zauważyłem że Twoje posty nie mają kompletnie sensu i piszesz po to, aby pisać i się pokazać na forum. Słów pełno a treści zero. Twój post za to wniósł wiele do tematu To forum o webhostingu i pokrewnych, a nie o tym czy facebook działa, czy nie. Nikt nie wspomina o padach NK, bo zwyczajnie macie to w tyłku, a o fejsie trzeba pisać, bo jest na topie? Nie rozumiem właśnie tego... Rozpaczacie nad tym, że na forum trza było się poskarżyć ? :| Sorry za offtop Jupi, jupi na szczęście dzisiaj fejsbuk działa!! Edytowano Listopad 3, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 Ja pierdziele.. FB padł i pewnie wasz światopogląd razem z nim? To już jest choroba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 Ja pierdziele.. FB padł i pewnie wasz światopogląd razem z nim? To już jest choroba Dałbym plusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2012 Bardziej interesujące by było dlaczego padł. Bo padać zawsze przecież coś będzie. A z przekomarzania się jeszcze nikt się niczego nie nauczył. Wie ktoś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2012 Następnym razem jak padnie to bierzcie żyletki i się tnijcie i nie piszcie że FB padł. Kolejny pad tego badziewia może się skończyć że komuś z was pikawka huknie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2012 Ja pierdziele.. FB padł i pewnie wasz światopogląd razem z nim? To już jest choroba No i trzeba do nich chyba pisać o rekompensatę bo był pół godziny offline dla części użytkowników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach