krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Witam Szukam serwera VPS o parametrach dysk 20-30GB transfer 1,5TB/mc, lokalizacja PL obecnie mam shared w kei i tak to wygląda, przekraczam obciążenie o 3% zużyte już 233GB a dopiero mamy 11. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Budżet? Preferencje co do panelu? Umiesz administrować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 ann.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Slaskdatacenter.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintshost.pl 21 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Witam, Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą - Mintshost.pl O limity CPU prosimy się nie martwić - nie są one tworzone "na sztywno". Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Sprawdź ofertę hekko.pl (ref). Mam u nich VPS'a i jestem bardzo zadowolony, śmiga wszystko jak powinno. Odpowiedź na e-mail zazwyczaj otrzymuje się po 5 minutach, ale nie dłużej niż cały dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 (edytowany) Budżet? Preferencje co do panelu? Umiesz administrować? hmm miałem parę serwerów już więc nie potrzebuję administracji, dobrze by było jak w cenie będzie DA, jak nie to dam rade na OMEGA ISP. budżet tak do 50-60zł miesiąc Edit w hekko za mało transferu największy VPS ma 1TB Edytowano Październik 12, 2012 przez krk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 http://budgetvps.pl/ VPS Bezlimitu 1 = 59zł i masz jakieś wersje systemu z panelami: http://budgetvps.pl/vpsoslista.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 http://budgetvps.pl/ VPS Bezlimitu 1 = 59zł i masz jakieś wersje systemu z panelami: http://budgetvps.pl/vpsoslista.php heh bez jaj Łącze: 5Mbit/s w domu mam down 10 up 2 znalazłem http://ultimahost.pl/vps dokładnie pakiet ovz.4096MB spełnia moje wymagania w dodatku są promocje przy płatności z góry za rok. więc bym się wyrobił w kwocie. co myślicie o nich ? dobrze by było jak by dali mi test na 2-3dni skonfigurował bym sobie wszystko i zobaczył jak to będzie chodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 (edytowany) Masz budżet jak na porządny shared, a chcesz VPS-a z nie wiadomo jakim transferem i w ogóle super hiper... zalecam umiar i zdrowy rozsądek. A z tym porównaniem łączy to wiesz... postaw sobie dedyka w domu, co tam, heh. Edytowano Październik 12, 2012 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 Masz budżet jak na porządny shared, a chcesz VPS-a z nie wiadomo jakim transferem i w ogóle super hiper... zalecam umiar i zdrowy rozsądek. A z tym porównaniem łączy to wiesz... postaw sobie dedyka w domu, co tam, heh. w dzisiejszych czasach łącze do serwera 5Mbit/s to nic bo jak ja będę działał sobie na serwerze i ktoś będzie chciał coś pobrać ? to ma transfer 500kb/s. 2 osoby na raz będą pobierać to już po 250kb na łeb a przy 3... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 No wiem, że nic : ) ale wiesz, nie możesz reagować aż tak totalnie, heh. Że wiesz... polska lokalizacja, kupa RAMu, po 200 giga czy 300 transferu miesięcznie, gdzie transfer w PL kosztuje swoje i to wszystko za 5 dych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 Witam, Może nasz pakiet Big: http://netdc.pl/page-openvz.html Do tego transfer 1,5 TB w cenie 55zł miesięcznie brutto ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 Polecam Ci Ultimahost, z użyciem kodu z mojej stopki masz rabat 50% na roczne płatności przez cały okres trwania usługi, więc jeszcze Ci zostanie pieniążków ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 Polecam Ci Ultimahost, z użyciem kodu z mojej stopki masz rabat 50% na roczne płatności przez cały okres trwania usługi, więc jeszcze Ci zostanie pieniążków ;-) właśnie myślałem nad tym pakiet ovz.4096MB przy rabacie 50% wychodzi 414zł rok. a dostaję rewelacyjne parametry w dodatku na dysku SSD i traffic bez limitu a jednak da się Tylko chciałbym przetestować to przez jakieś 2 dni bo nie chcę się sparzyć jak zapłacę z góry za rok. P.S cena 69 zł/ miesięcznie to netto czy brutto ? bo nie mogę się doszukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 (edytowany) właśnie myślałem nad tym pakiet ovz.4096MB przy rabacie 50% wychodzi 414zł rok. a dostaję rewelacyjne parametry w dodatku na dysku SSD i traffic bez limitu a jednak da się Tylko chciałbym przetestować to przez jakieś 2 dni bo nie chcę się sparzyć jak zapłacę z góry za rok. P.S cena 69 zł/ miesięcznie to netto czy brutto ? bo nie mogę się doszukać Slaskdatacenter ci nie odpowiada? dają sporo transferu rurką 100mb/s, dyski SSD, ceny brutto na stronie Ponadto masz 14 dniowy darmowy okres próbny, ja mam u nich od kilku dni i jestem bardzo bardzo zadowolony. Nie sądziłem, że odczuję różnicę, bo poprzednio miałem dedyka w kimsufi o podobnych parametrach, a jednak strony teraz wczytują się błyskawicznie W SDC mam serwer za 39zł miesięcznie 4x2.8ghz 2GB ram, 50GB hdd + DA - nie wiem dlaczego tak tanio, ale spróbuj się z nimi dogadać Edytowano Październik 12, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 właśnie myślałem nad tym pakiet ovz.4096MB przy rabacie 50% wychodzi 414zł rok. a dostaję rewelacyjne parametry w dodatku na dysku SSD i traffic bez limitu a jednak da się Tylko chciałbym przetestować to przez jakieś 2 dni bo nie chcę się sparzyć jak zapłacę z góry za rok. P.S cena 69 zł/ miesięcznie to netto czy brutto ? bo nie mogę się doszukać To są ceny brutto. Nie powinieneś być zawiedziony jakością i szybkością pracy. W moim przypadku, gdy wstawiony został jeszcze nginx na wierzch w formie proxy i dorzucone zostało APC, strony działają błyskawicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 W Ogicom masz serwer VPS bez limitu transferu. Ceny VPS'ów startują od 29 zł netto, z panelem Plesk i 1 GB RAM masz za 62,80 zł miesięcznie. Lokalizacja w PL. Ceny przy 10 GB powierzchni i minimalnym czasie CPU, musiałbyś sobie sprawdzić, czy tyle CPU wystarczy, możliwe, że potrzebne byłoby większe niż minimalne. Jeśli chcesz, zapraszam na PRIV'a, do przekazania miałbym kod na 3 miesiące tej usługi gratis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 W Ogicom masz serwer VPS bez limitu transferu. Ceny VPS'ów startują od 29 zł netto, z panelem Plesk i 1 GB RAM masz za 62,80 zł miesięcznie. Lokalizacja w PL. Ceny przy 10 GB powierzchni i minimalnym czasie CPU, musiałbyś sobie sprawdzić, czy tyle CPU wystarczy, możliwe, że potrzebne byłoby większe niż minimalne. Jeśli chcesz, zapraszam na PRIV'a, do przekazania miałbym kod na 3 miesiące tej usługi gratis. Kolega musiałby dwukrotnie zwiększyć swój budżet żeby móc skorzystać z waszej oferty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 Zainteresuj się vipower.pl, mają serwery w Gdańsku, własną adresacje IP i chyba dedykowany BOX w DC. Polecam, support naprawdę na wysokim poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 Boksu nie mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Witam, 2GB ram gwarantowane (4gb burst) 50GB HDD 2TB traffic Lokalizacja do wyboru http://www.dediserv.eu/clients/cart.php?a=add&pid=117 Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiktalik.com 18 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2012 Sprawdz nasza oferte. http://tiktalik.com/cennik.html Instancje maja dedykowane zasoby oraz dyski SSD. Zarejestruj sie, damy dostep testowy na 2 tygodnie. Mamy rowniez swietne ceny transferu, jesli przekroczysz to co 'w pakiecie'. pozdrawiam, Daniel Esposito Tiktalik Team. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 14, 2012 404 Not Found Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2012 https://tiktalik.com/pricing Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach