mplace 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 www.mplace.pl - Zapewne nie wiesz co to, nic dziwnego, jestesmy w sieci dopiero rok. Nowy portal społecznościowy, coś na prawde innego. Coś dla Osob kochajacych podroże i tych co chca gdzies sie wybrac, a także ludzi którzy chcą poznać nowych ludzi! Ponad 13,5tys. zarejstrowanych uzytkowników, tysiące miejsc i na prawde ciekawi ludzie! Zachęcam do rejestracji i oceny portalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Czym to się różni od kolejnego klonu Facebook-a i w czym jest lepsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Błagam... tylko nie WHT ! kiedyś siedziałem w pracy na kwejku to w poczekalni co drugi post ich spam na temat co jest lepsze facebook czy mplace... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 nk;) "lol" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Jedna uwaga, poprawcie sobie regulamin, bo takie błędy ma, że aż razi: lub drogę e-mail drogą Wypełniając formularz rejestracyjny członek Cholera, muszę swojego pilnować co to w sieci wypełnia. przez protal na własną odpowiedzialność portal Reszty szukajcie sobie sami (warto go było przeczytać przed wrzuceniem, chyba, że pisałeś o 4 nad ranem;)). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 kiedyś siedziałem w pracy na kwejku to w poczekalni co drugi post ich spam na temat co jest lepsze facebook czy mplace... Masz karę, w pracy nie ogląda się kwejka tylko pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Dupy nie urywa... Wszedłem i wyszedłem bo niczym mnie nie zainteresowało. Czas przebywania na stronie <5s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greendesign 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2012 niekonsekwentna grafika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2012 Zastanawia mnie jedno, 150k+ lajków na fb a ledwie 14k użytkowników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2012 Cholera, muszę swojego pilnować co to w sieci wypełnia. Widać nie tylko ja mam do tego jakieś aluzje Tak więc widzisz pedro, pomijając fakt że przeciętny nastolatek nie czyta regulaminu (bo po co?) to na pewno się uśmieje gdy dojdzie do "członek". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2012 Wszystko spoko, ale marketing leży i kwiczy. Reklamujecie swój shit na moich fanpage'ach... Czy w tym biznesie nie można grać fair ? Jeśli wam tak zależy na reklamie u mnie to od razu mówię, że jest płatna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach