Gość mati_290 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Witam! Potrzebuję darmowych paneli zarządzania: GTA SA:MP, serwer SHOUTcast, autopilot (najlepiej żeby jeden panel był do serwera shoutcast i autopilota). Jakby były to instrukcje: jak zrobić serwer SA:MP, autopilora i SHOUTcast. Z góry dziękuję! Pomocnikom daję + reputację!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoel 9 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Podajcie mi wszystko na tacy, ja sobie pooglądam kwejka a jak mi podacie gotowca to dam plusika, żałosne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Polecam poszukać na google pl . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArabSmall 118 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 GTA SA:MP: SwiftPanel 1.6 GamePanelx (darmowe) łatwe i proste w obsłudze/instalacji. A co do instalacji serwera SA:MP, SHOUTCAST to instrukcja wygląda tak wget {link}.tar.gz (czy tam w co innego zapakowane) tar -zxf {link}.tar.gz cd {link} ./{binarka} Przykład dla SA:MP wget http://files.sa-mp.com/samp03esvr_R2.tar.gz tar -zxf samp03esvr_R2.tar.gz cd samp03 ./samp03 oczywiście serwer się nie uruchomi ponieważ w server.cfg jest standardowy rcon (a trzeba go zmienić, aby uruchomić serwer!). SHOUTCAST tak samo znajdź download, ściągnij, rozpakuj, zmień config i tyle. W najnowszym SHOUTCASCIE potrzebujesz licencji, aby nadawać pliki .mp3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach