qitls.com 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2012 Lista jest na dole. Napisałem sprzedam - oddam ponieważ minimalna cena za szt. £1 maksymalnie £5. Nie mam czasu siedzieć na forum więc proszę pisać na hello@qitls.com Sprzedaż przez Google Checkout . Jak znajde jeszcze kilka to dodam do listy. Nam nadzieję że umieściłem wpis na właściwym miejscu jak nie to prosze przenieść. best-domain-name.com backupmail.biz backupmail.pl backupmail.com.pl 1sh.pl domain-name-business.com gowebspace.net hostisdown.net seo5.pl whmcs-templates.pl whmcs-templates.com serwerstatus.com serwerstatus.net dns-hosting.co.uk bloh.pl ehcp.pl hacktivist.pl linuxiso.net e-root.co.uk limited-stock.co.uk id0.pl underg.co.uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qitls.com 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2012 Proszę nie pisać jeżeli dla kogoś £1 to za wiele. Nie zależy mi na tych domenach więc również można je przechwycić jak będa sie kończyć. Symboliczna kwota ma na celu pokrycie ewentualnych kosztów zwiazanych np z wysłaniem faksu lub innych czynności niezbędnych do prawidłowego przekazania domeny. Kwota £5 dotyczy tylko dwóch domen które obecnie sa w trakcie przekazania. O fakcie powiadomie na forum. Zgodnie z podpowiedzią jednego użytkownika domeny: serwerstatus.com i serwerstatus.net mogę przekazać za darmo osobie posiadajacej serwerstatus.pl . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach