Gość thetox Zgłoś post Napisano Październik 9, 2012 Próbuje się połączyć przez pulpit z brata komputerem, albo nawet swoim i nie mogę, wywala to co podałem niżej, mogę chodzić po folderach jak wejdę w brata komputer wchodząc przez Mati-komputer tak jak widać na screnie, ale chce z pulpitem się połączyć i nie mogę. Dostęp zdalny został włączony., a nadal wywala to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2012 Firewall? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 9, 2012 Niestety nie wyłączyłem firewall i nadal to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2012 Odpuść sobie, po to wymyślono TeamViewer, żeby się nie denerwować. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2012 a jaką masz wersję tych win 7 na komputerach? nie na każdej wersji da się uruchomić serwer pulpitu zdalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 9, 2012 home premium 64 bit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2012 Włącz opcję "Zezwalaj na połączenia Pomocy zdalnej z tym komputerem" we właściwościach systemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2012 Windows Home Premium niestety, ale nie zezwala, aby łączyć się z nim przy pomocy remote desktop. To, co @kaszub opisał, to jest pomoc zdalna, która działa inaczej - to użytkownik komputera generuje plik support-request, dostarcza go do "supportu" i przy jego pomocy nawiązywane jest połączenie. Aby można było się przez RDP łączyć, musi to być opcja nazwana "Pulpit zdalny", a w niej jedna z opcji Zezwalaj na połączenia. Screen: http://prntscr.com/h4dsc Jeśli tej drugiej grupy nie ma w tym panelu, to się nie połączysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 9, 2012 no nie mam tej drugiej opcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CapsL0ck 4 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Po co robić problemy ? Ściągnij TeamViewer http://www.teamviewer.com/pl/index.aspx?pid=google.tv.s.int&gclid=CJ3Jxs7K_rICFc2R3godRkEAOQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David Puskar Puskarczyk 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2012 Tak jak wyzej Teamviewer i po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 VNC Viewer! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 Gratuluję odkopu! Oto twoja nagroda: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach